Storscorer på plass hos Badebyen!

Akkani Stokkeland er et kjent navn for fotballfansen i Drøbak. Mannen med de fyldige krøllene var gjenom sine ungdomsår sett på som et lovende fotballtalent, men som angriper måtte unggutten finne seg i å bli satt noe i skyggen av notoriske målscorer, Martin Moen. Noen proffkariere ble det ikke, tross et meget imponerende hoftefeste på kretslag.

De senere årene har for øvrig Stokkelands stjerne vokst betraktelig gjennom spill for DFI. 2016 sesongen ble et definitivt foreløpig høydepunkt for sjansesløseren som plutselig fant veien til nettmaskene for første gang etter 25år. 26 mål, og plutselig var mannen med Mr. Lee som personlig sponsor på alles lepper. Dermed er det heller ingen overaskelse at Badebyen FK viste sin interesse, og kan stolt annonsere at Stokkeland har skrevet under som spiller for klubben frem til pensjonsalder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *