Badebyen v Strømsgodset (17-0)

Seiersten Stadion Lørdag 18. Mars.

Endelig var dagen der hvor Badebyen FK skulle gjøre sin debut som fotballklubb, og for en debut det skulle bli. Foran de 97!! oppmøte tilskuerene skulle guttene i gult vise seg fra sin absolutt beste side. Fra første sekund var det aldri noe tvil om at seieren skulle falle til hjemmelaget, men at man skulle sette 17 mål på Strømsgodset hadde nok ingen trodd. Sett bort fra en meget imponerende målfangst skulle også publikum få se noen flotte pasningskombinasjoner på midtbanen så vel som susende taklinger og grasiøse hoftefester.

Men dette var fotballfest i alle ordets betydninger, fra banen til nesten 100 tilskuere på tribunen som laget et kjempeleven på tribunen, med sang og rop – ledet av klubbens supportersjef, Snorre Sandberg som etter kampen så seg nødt til å dele bestemannspremien på 7målscorer Richard Falk Larsen og spillende Manager Moen(Drøbaks Juninho om du vil). Så at over 100stk koste seg på Siersten Stadion i påskesola var det ingen tvil om. Og med åpen kiosk, ledet av Hege Jensen og Åse Moen, med varm kaffe og bakevarer så gjorde det heller ikke noe at sola forsvant i det 2.omgang nærmet seg slutten.

5 thoughts on “Badebyen v Strømsgodset (17-0)