De gamle er eldst?

Frogn KG – 2.april 16:30

Etter å ha feid Strømsgodset av banen under lagets første treningskamp er det duket for nye 90minutter for de lilla og gule ‘Badebygutta’. Denne gangen er det ikke overvektige menn fra Buskerud som står på motsatt banehalvdel, men uge menn med kondisjon i kroppen og hoftefeste som fremmedord. Drøbak-Frogns g16-lag under ledelse av Badebyen-heltene Terje Dahl og Yngvar Larsen skal nå få testet seg mot gjengen som tok «the double» i fjor. Så da kan det bli meget spennende å se hvor langt rutinen til Badebyen-gutta rekker når ungdommen begynner å flytte beina.

Møt opp og se hva som garantert kommer til å bli en meget underrholdende fotballkamp på Frogn KG.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *