Kamptropp v DFI g16

Frogn KG –  søndag 16:30

Siden storseieren mot Strømsgodset har Badebyen definitivt ligget i hardtrening. Skuelystne som har observert de åpne treningene har vært vitne til et helt sinnsykt nivå både hva gjelder evne til å knyte sko, drikke vann og ikke minst en rekke imponerende pusteøvelser.

Noen justeringer er gjort fra troppen som møtte Godset, men Badebyens Manager Moen rår over en stor tropp – og det er klart det er viktig at alle får en gjennomkjøring før det virkelig braker løs hjemme mot Eika Krapfoss 27.04.
Møt opp i morgen, søndag 2. April og se et ekte «Drøbak Derby», mellom de røde fra DFI og de lilla og gule fra Badebyen.

Vel møtt!

2 thoughts on “Kamptropp v DFI g16

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *