Manager Moen exclusive interview

Kan du fortelle litt om sesongoppkjøringen Badebyen FK har hatt inn mot 2017 sesongen?

Pre-season mot årets sesong har i realiteten vært “business as usual”. Gutta har trent knallhardt vinteren igjennom, og har igjen unngått å gå i overtreningsfella. Følgelig er det gledelig å kunne fortelle at ingen av spillerene var undervektige ved siste veiing.  Dette definitivt helt essensielt for å kunne prestere optimalt både på fotballbanen og på diverse vannhull. Å kunne oppnå gode sosiale resulater på disse nevnte arenaene må stå sentralt for en klubb av Badebyens størrelse, og jeg kan si at vi er godt på vei til å få til dette.

Hvilke mål og forhåpninger har du for denne sesongen?

Dette blir for meg et 3-delt spørsmål, som følger av en og annen rolle i klubben!

Som formann/styreleder håper jeg definitivt at klubben fortsetter og utvikle seg som et positivt bidrag til fotballen, ikke bare i Drøbak, men at måten vi driver klubben på kan være med på å skape inspirasjon og engasjement for fotballen. Vi er i dag 50+ medlemmer, og vokser stadig. Noe som er utrolig morsomt for klubben og alle innvolverte.

Manager Moen Håper jo så klart vi skal vinne flere kamper enn vi taper, men nå er ikke dette en klubb som måler suksess i resultater, slik at dette uten tvil kommer bak trivsel og sammhold. Så om alle mine spillere er happy med spilletid etter sesongen og vi har klart å styre unna opprykk er jeg en meget fornøyd manager i Oktober!

Som spiller har jeg den samme målsettingen som jeg stort sett har: score hvertfall 1 mål, unngå skader og ødelegge minst mulig for resten av laget. Jeg kjenner at det siste punktet blir vanskeligere for hver sesong som går -men skal man spille på laget må man tåle at manager tar ut lønn i spilletid!

Hvordan ser laget ut denne sesongen?

Her er det mange kjente fjes. Laget som i fjor tok KM-gullet har i år byttet ut rødt med lilla og gult. Vi har en og annen spiller ute med skade i øyblikket, men de fleste burde bli klare i løpet av relativt kort tid. Dessverre har vi mistet Drøbaks Yaya Toure, i Jonas Skar med en korsbåndsskade. Definitvt et stort tap for laget, men både manager, lagkamerater og groupies gleder seg til å ha han tilbake i 2018. Et plaster på såret rent sportslig er at “brødrene brothers” Stefan og David Mecu er tilbake på banen, så jeg tror vi har kvaliteten for å kompensere for langtidsskaden på Skar.
En mann som forøvrig er tilbake etter å ha vært ute i nesten hele 2016 er Ove Hagen, som kun rakk de siste par kampene i fjor. Hagen har sett ut som seg selv i pre-season, med rykk og kliniske avslutninger i kjent stil. Så det kan bli spennende å se om han kan krige med unge Richard Larsen, Akkani Stokkeland og Cato Lian om toppscorer-tittelen i år.
Uten å gå gjennom hver eneste spiller så er vi også godt besatt på alle plasser, Patrik Johannesson og Marcus Lønn har vist seg å være det beste stopperparet i 7div, og med løpsmaskiner som Mads Conradi, Terje Dahl og Øivind Saxebøl på backene så har vi et solid defensivt fundament. Midtbanen er som nevt også et meget bra besatt område – hvor man uproblematisk kunne stilt 2 firere som hadde trillet ball med de fleste lag.

Noen spillere du tror kan overraske fansen positivt denne sesongen?

Bortsett fra nevnte Ove Hagen som er tilbake fra skade, så tror jeg en ung spiller som Haakon Storemark kan ta en nytt steg i år, så dette er nok mine fremste tips blant de mer kjente spillerene.
Utover dette kan jeg si at vi også har rekruttert en meget rutinert 5’keeper i Stein-Viggo Grenersen, hvor mye spilletid det blir på mannen med det imponerende skjegget vet vi ikke enda, men her er definitivt en mann som kan komme til å imponere med votter på hendene.
Et siste punkt her er at vi har en internasjonal overgang liggende til godkjenning hos FIFA, men her må nok fansen smøre seg med tolmodighet litt til.

Noen ord til fansen, både trofaste og potensielle nye?

Fansen er uten tvil de viktigste for klubben, og det legger vi ikke skjul på. Vi kommer til å fortsette med gratis inngang på kamper, så vel som at alle våre offesielle medlemmer får 20% avslag på en rekke produkter hos sammarbeidspartner Sport1, Drøbak City. Så om du fortsatt ikke er medlem er det bare å hive seg rundt, http://www.badebyenfk.no/om-klubben/bli-medlem/ !. Vi kommer også til å trekke ut en heldig vinner blant medlemmene(ikke spillere) som får være manager på en hjemmekamp i høst – ta ut laget, valg av taktikk, styre bytter og alt som følger med! Så det er klart vi setter pris på fansens bidrag enten det er som støttemedlem eller grasrotgiver(https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=918310959).
Men selvfølgelig, det morsomste er så klart at dere møter opp på lagets kamper! At det nesten var 100stk på kampen vår mot Strømsgodset under pre-season var utrolig morsomt for oss alle. Så om du enda ikke har sett en kamp, så vil jeg definitivt anbefale og ta turen. Utover kremfotball på banen, kan vi skilte med en utrolig fin tone og varm kaffe på tribunen.

Vel møtt til kamp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *