Målshow på Frogn KG

At laget så lovende ut i pre-season er nok ingen i tvil om, men at noen hadde satt en tippekupong på at BFK skulle vinne med 11-mål er nok heller tvilsomt. Det rakk vel egentlig aldri å bli spennende, BFK hadde full kontroll fra første minutt og bortsett fra 2 unødvendige baklengs i 2.omg gjennomførte man en tilnærmet feilfri fotballkamp torsdag kveld.

Stig Evensen i målet var gjennomfrossen etter kampen og måtte sendes rett i badstuen for tining, da keeperens «eneste» innvolveringer var en feberredning i 2.omg. Forsvaret gjennomførte ellers en meget god kamp, med unggutten Haakon Storemark og Bent «Leikvoll» Rasmussen som vikarer for skadede Patrik Johannesson. Men best i rekka denne kvelden var uten tvil Drøbaks Roberto Carlos, Mads Conradi som fra sin back-posisjon ikke bare bidro med defensiv trygghet, men tegnet seg på scoringslisten så vel som å bidra med hele 3 assist!! – Man of the Match.

Midtbanene med blant annet Tommy Steinmo(bildet) viste frem pasningskombinasjoner fra øverste hylle, og stikkere i verdensklasse til angrepsrekka. Så vel som et imponerende hattrick fra playmaker Mathias Berge.
Spissene takket for sjansene de og man kan nok med stor sikkerthet si at Richard Larsen også i år kommer til å kjempe om toppscorer-tittelen i ligaen, med imponerende 6 mål iløpet av 60 minutter på banen. Så skal det bli spennende å se om Akkani Stokkeland også i år kan være med i toppen av listene når han igjen finner formen, etter å ha vært ute i lengre tid med en meget alvorlig skrubbsårskade. Og ikke minst om veteranen Cato Lian klarer å holde målsnittet på 2 mål pr.kamp oppe gjennom sesongen.

Kampfakta

Mål:
Richard Larsen (6)
Mathias Berge (3)
Cato Lian (2)
Akkani Stokkeland
Mads Conradi

Assist:
Mads Conradi (3)
Akkani Stokkeland (3)
Richard Larsen (2)
Mathias Berge
Cato Lian
Yngvar Larsen
Bent Rasmussen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *