Skinte i debuten tross 2-1 tap

Badebyen FK – Ekholt (1-2)

Etter seks poeng på de to første kampene for BFK, var forhåpningene store blant fansen da serieleder, Ekholt torsdag kveld besøkte Frogn KG og Badebyen. Tross skader på sentrale spillere som Mathias Berge, Patrik Johannesson og Stig Conradi stilte Badebyen et meget sterkt mannskap som det både luktet mål og susende taklinger fra.

Kampen begynte i et positvt spor, med et hjemmelag som bygde angrep på angrep bakfra. De store sjansene lot førlvrig vente på seg, men man kunne se et BFK med fullstendig kontroll på kampen. De tre angriperene Richard Larsen, Ove Hagen og Akkani Stokkeland var en konstant trussel kampen gjennom.  Hver gang den dominerende midtbanen med Jensen, Larsen Mecu(s) og Storemark trodde man alltid den forløsende ballen bare var sekunder unna. Men Ekholt hold unna, og lite kunne BFK gjøre da bortelaget fikk drømmetreff fra 25meter.
Utrolig nok skulle det også bli 2-0 før Badebyens gutter klarte å svarer: En nydelig stikker fra spiller nummer 14, Yngvar Larsen ble satt kontant i mål av notoriske målscorer Richard Larsen.  Etter reduseringen fortsatte hjemmelaget å pushe på, men tross annulert mål, mangel på målinje-teknologi(skal tas opp med Frogn kommune) og en straffe man aldri fikk så klarte gjengen fra Moss-syd å holde unna. Om ikke et ran, så hvertfall en lett nasking av smågodt på Europris.

Debuterte med bravur

Det var definitivt mange lyspunkt selv for hjemmelaget denne kampen, men kanskje størst av alle var debutant, Stein-Viggo Grenersen i målet. Ekholts 2.mål kunne man ikke gjøre noe med, men Grenersen vartet opp med en rekke feberredninger kampen gjennom. Alt fra full strekk i krysset, til reaksjonsredninger på strek, og Ekholts angripere måtte bare fortvile. Nordlendingen med det velpleide skjegget signerte før sesongen som 5.keeper, men skulle denne formen vedvare, så er det naturlig å tro at manager Moen  vil stå klar med forbedret kontrakt for keeper-talentet.

Kampfakta
Mål:
Richard Larsen

Assist:
Yngvar Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *