Knallsterk borteseier

Kambo – BFK (1-8)

Den fremmøtte fansen fryktet nok det verste da man så lagoppstillingen og for første gang i klubbens historie kunne sa managerens navn blant de 11 utvalgte. Nå var det heldigvis 10 mann til på banen slik at det ikke gjorde mye at nevnte Moen brukte 70minutter på å få nogenlunde kontroll på føttene.

Første omgang var en relativt jevn affære hvor det store deler av omgangen stod 1-1 etter pene kombinasjoner av angrepsduoen Akkani Stokkeland og Richard Larsen. Sammme duo skulle også stå for 2-1 scoringen rett før dommeren signaliserte for pause. Man så nok for seg at 2 omgang skulle fortsette i samme spor, men så feil kan man ta. Tilbake fra akutt tarmskyll hadde man med seg en Peter Willman som virket lett i kroppen og klar for kamp. Inn med svensken og plutselig begynte målene og renne inn. Norges giftigste angrepstrio Stokkeland, Larsen og Hagen forsynte seg alle godt innenfor motstanders boks, og til slutt så hadde gutta i lilla satt hele 8 ballen forbi en noe svimmel Kambo-keeper som nok ikke spratt champagnen i dusjen etter kamp.

Fremover hadde laget med sine største kannoner, Stokkeland, Hagen og Larsen gjorde det lett for resten av laget med konstante bevegelser og stor evne til å holde på ballen. På midten begynner man å se en formstingning hos David Mecu som gjør det veldig tydelig hvorfor mannen i sin tid var sentral på et lag som vant 3div. Bakover leverte igjen en småskadet Marcus Lønn til toppkarater, flankert av blant annet den alltid oppofrende og løpsvillige veteranen Øivind Saxebøl foran «Veggen», Stig Evensen i målet.

Men dette var seieren for troppen, BFK slet med et vesentlig antall skader og sykdom før kampen, hele 10 spillere var utilgjengelige for troppen. At laget likevel vinner krigen og kjemper inn 3 nye poeng er utrolig morsomt for alle innvolverte, både gutta på banen, fansen og trenerapparatet. Dette viser at både bredden og sammholde i troppen er intet annet en fantastisk. Og det varmer hos en manager som i skrivende stund er slått ut med gangsperre og generelt ubehag etter 80 minutter på en fotballbane for første gang på 3 år.

Kampfakta:
Mål:
Richard Larsen(4)
Akkani Stokkeland(2)
Ove Hagen
Marcus Lønn

Assist:
Akkani Stokkeland(3)
Richard Larsen
Ove Hagen
Rafal Lachowski
Stefan Mecu

One thought on “Knallsterk borteseier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *