«Hassan» signerte fra Strømsgodset

Godset-profil Signerte for Badebyen FK

Det har vært mye rykter i mediene de siste ukene etter at de store europeiske seriene har tatt sommerferie. Skal Hazard til Real Madrid, signerer Van Dijk for City eller Liverpool? Alle disse potensielle overgangene må dog finne seg i å bli satt i skyggen av dagens store nyhet. William «Hassan» Furu har signert for Badebyen Drøbak FK.

Furu har etter at han ga seg i DFI, hatt en noe nomadisk fotballkarriere. Med opphold hos blant annet Frogn-rivalen Skaubygda IL. Der gjorde «Hassan» sine saker så bra at han i vinter signerte for ingen andre enn Strømsgodset IL.  Det skal ha vært under en treningskamp i våres mellom Badebyen og nettopp Strømsgodset at manager Moen skal for alvor ha fått øynene opp for ungutten med hårbåndet. BFK valset som kjent over Strømsgodset på Seiersten, men Hassan imponerte. Våren i Godset ble aldri som Furu håpet, da han slet med spilletid i Drammen, og etter en vårsesong uten en eneste obligatorisk kamp var det på tide å se seg om etter nye muligheter. Furu selv mener at tiden i Strømsgodset ikke ble som håpet, men skal vi tro Drammens tidene, så var det heller en uheldig garderobehendelse og ikke det sportslige som gjorde «Hassan» til en svært upopulær mann på Marienlyst. Men Godsets ulykke er Badebyens lykke og klubben ser frem til å få mannen med en forkjærlighet for hellikopteret i gang i garderoben, så vel som på banen.

Furu selv sier han er henrykt over at overgangen er på plass, og nevner blant annet at klubbens fanbase og avstand til Oslo der han til daglig jobber som danser på gentlemansklubben Blaze som helt avgjørende for at han valgte å takke nei til store penger i Kina. Mannen selv velger også og legge til at «jeg har alltid følt at lilla er min farge, og har tro på at dette vil gjøre underverker for Tinder-profilen min»

Første mulighet for å se «Hassan» i lilla er førstkommende torsdag 20.15 på Seiersten, da Badebyen tar i mot Vannsjø/Svinndal. Har du ikke muligheten til det, så jobber han onsdag-lørdag på Blaze i Oslo hvor han gledelig byr på Øl så vel som det sagnomsuste helikopteret.

2 thoughts on “«Hassan» signerte fra Strømsgodset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *