7 mål, smultring og comeback

Badebyen FK – Vannsjø/Svinndal (7-0)

Den store snakkisen på tribunen før kampen var om manager Moens avgjørelse om å spare flere av de store «kanonene» til kampene mot Ås og Sprint/Jeløy kom til å vise seg som en genistrek eller flause.

Etter kampen var nok ingen uenig om dette. Badebyen vant hele 7-0! og hadde full kontroll gjennom samtlige 90 minutter. Laget gikk ut i et forykende tempo, og det høye presset satt fra den dynamiske angrepsduoen Lian og Conradi gjorde det umulig for V/S og spille seg ut bakfra, og klokka viste ikke mer enn 5min spilt da kaptein Andrè Jensen sendte nevnte Conradi alene gjennom, 1-0. Laget fortsatte å male på, 2-0 etter en utsøkt chip fra Yngvar Larsen. Larsen og Jensen, sammen med blant annet Berge, Steinmo, Moen og debutanten «Hassan» viste tidvis frem meget gode pasningskombinasjoner og ro på midtbanen og Opta’s statistikk viste etter kampen at Badebyen hadde hatt hele 70% ballbesittelse gjennom 90 minutter med fotball på Seiersten.

2.omgang skulle også være preget av noen delikatesser for publikum. Mathias Berge tilbake på banen igjen etter et lengre fravære fulgte opp Larsens chip fra førsteomgang med sin egen fra 20meter, til keeperens store fortvilelse. At Berge endelig var tilbake i troppen var et kjærkommet syn for de mange fremmøtte. Man skal heller ikke legge skjul på at også manager Moen satte pris på combacket fra playmakeren, som kun timer før avspark hadde fått klarsignal fra klubblegen som kunne bekrefte at Berge testet negativt på alle kjønnsykdommer.
En annen mann tilbake på banen var også Patrik «Sune» Johannesson. I kjent stil sendte han motstanderens angripere i bakken og over sidelinjen, og man kan konkludere med at Sune er klar til å stenge igjen bak med en uthvilt Marcus Lønn mot Ås kommende torsdag.

Mål skulle det også bli fra Cato Lian, som imponerende nok holder målsnittet på 1 mål pr.kamp oppe. Lian ble erstattet etter 70minutter av en Terje Dahl som hadde sittet og spist sveler siden pausen. Men svelene satt fart på Dahl, som i en noe uvant rolle som spiss skapte store problemer for V/S-forsvaret, og ga seg heller ikke før han hadde satt ballen i mål, bak en sjanseløs keeper.

Historisk Keeper
Keeperen på andre siden, Badebyens Stein-Viggo Grenersen skulle på sin side bli historisk. Med 7-0 til hjemmelaget, skulle ha bli den første keeperens i klubbens historie som har klart å holde nullen. Dermed kunne han gledelig kjøpe seg noen smultringer på Shell, og legge beina på bordet torsdag kveld.

Juryen, Stefan og David Mecu stemte etter kampen frem kampens spiller: Bent «Leikvoll» Rasmussen. «Leikvoll imponerte stort i dag, overlapper i samtlige minutter, trygg bakover og en strøken assist. Imponerende av den moderne backen, som i sin tid også vant Nissene på Låven»

Neste kamp for Badebyen er «derbyet» mot Ås på Ås Stadion, torsdag 15.6 19:00. Så gjenstår det og se om man klarer å opprettholde seiersrekken og fortsette klatringen på tabellen.
Utover dette kan klubben melde at man gir bort en signert drakt til frivillige som har lyst til å hjelpe Akkani Stokkeland og Hassan med skuddtreningen.

Kampfakta:
Tilskuere: 43

Mål:
Mads Conradi
Yngvar Larsen
Cato Lian
Mathias Berge x2
Tommy Steinmo
Terje Dahl

Assist:
Andrè Jensen
Mathias Berge
Bent «Leikvoll» Rasmussen
Terje Dahl
Hassan Furu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *