Badebyen Drøbak klar for fotballfest

Fotballfest på Seiersten søndag 25. Juni 14:30

Førskommende søndag blir det fotballfest på Seiersten Stadion klokken 14:30. Det er meldt om strålende sol og gutta gleder seg til å underholde folket. Badebyen har gjennom våren etablert seg som et publikumslag, der man spiller kremfotball fra øverste hylle med smilet på plass. Tidligere hjemmekamper på Seiersten i år har trukket opp mot 100 tilskuere og klubben håper så klart på tilskuerrekord under vårsesongens siste kamp som selvfølgelig er gratis for alle tilskuere! Utover solskinn og festfotball kan Åse Moen og Hege Jensen også friste med delikatesser i kiosken, deriblant svelene som har begynt å bli et must for hjemmesupporterne når de lilla og gule inviterer til fest. Så om du enda ikke har sett Badebyen Drøbak FK i aksjon, anbefaler vi på det sterkeste å ta turen til Seiersten på søndag og bli med på moroa når de lokale heltene spiller vårens siste hjemmekamp!

Facebook-arrangement: 
https://www.facebook.com/events/1594175973934993/

Pressen har også møtt Manager Moen for en liten prat mot kampen

Moen, hvordan har forberedelsene vært mot hva som fort kan vise seg å være årets høydepunkt for fotballbyen Drøbak?

Opptimalt har det nok på ingen måte vært, da vi akkurat har gjennomført et maraton av et kampprogram med 3 kamper på 10 dager, mot blant annet topplag som Sprint/Jeløy og Ås.

Resulatetene ble kanskje ikke som man hadde håpet på?

Nei – 3 poeng av 9 mulige er vel ikke mye å skryte av. Det positive er jo at vi endelig har klart å melde oss litt ut av toppkampen, slik at vi slipper å være redd for et eventuelt opprykk. Vi har også fått brukt hele troppen, da nesten 30 mann har fått plenty med spilletid. Noe som igjen er veldig positivt. Det er gøy å se at tilnærmet alle gutta er i form, og det vil ikke være mange som får potetsalat og øl-restriksjoner  i ferien.

Så det er en fyldig og veltrent tropp som er klar for å avslutte med stil på søndag?

Ja det vil jeg påstå. Gutta har virket lette i beina på trening og med unntak av et par skader så er det en sterkt tropp vi har tilgjengelig til kamp. Så det er bare å glede seg til kamp, både for spillere og fans!

Har klubben noen store planer for transferviduet i sommer?

Vi har prøvd å gjøre mest mulig tidlig i vinduet, slik at vi unngår at store klubber kommer på banen med lønningsposer vi ikke kan konkurrere med. «Hassan» ble som kjent klar for et par uker siden, og vi er veldig fornøyd med at spillere med tippeligaklubber på CV’en ser mot Badebyen.
Eller så har vi også signert en unge keeper i Henry Wilhemsen, som fikk sine første kamper mot Sprint og Ås. Gutten er bare 19år, så vi håper at det at han får jobbe på feltet med rutinerte karer som Stig Evensen og Stein-Viggo Grenersen vil være med på å utvikle han til en toppkeeper vi kan nyte godt av i årene som kommer.
Siste mann inn er en midtstopper fra Nord-Norge, Petter Andreas Holen. Her måtte vi kjempe mot klubber fra Qatar og India om signaturen. Men disse landene tillater ikke personlige sponsorer. Dette ble et kjempe problem da nordlendingen naturlig nok var helt avhengig av sin personlige avtale med Nivea-solkrem for å kunne reise så langt syd. Badebyen hadde ikke noe problem med dette og dermed kan vi se frem til å se Petter både på banen og i Badeparken fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *