Badebyen FK tok sommerferie med stil

Badebyen FK – Rygge 2 (7-0)

Sola skinte på Seiersten Stadion søndag ettermiddag i det Badebyen sparket i gang vårens siste fotballkamp mot Rygge 2. Det var mye spennning knyttet til kampen etter to strake tap for Badebyen mot Sprint/Jeløy og Ås. Men enhver tvil skulle fort forsvinne hos den trofaste fansen som fylte opp tribunen på Seiersten Stadion.
Fra første spark på ballen var det tydelig at Badebyen var klare for å ta kommandoen i kampen, og hjemmelaget hadde tilsynelatende full kontroll på banespillet selv om de helt store sjansene skulle la vente på seg. I åpningen av kampen fikk man se fine kombinasjoner på en midtbane bestående av kaptein Jensen, Haakon Storemark, Tommy Steinmo og spillende Manager Moen. Det lille gjestene skulle komme med ble i kjent stil stoppet av rutinen selv, Patrik Johannesson og unge lovende Petter Holen.
Slik skulle det fortsette i omkring 20.minutter før Badebyen vant et frispark på 20.meter. Noe uventet var det nevnte forsvarspiller, Petter Holen som tok ansvaret, og sekunder senere hadde nordlendingen send ballen i mål bak en sjanseløs keeper.
Derfra så Badebyen seg aldri tilbake og målene fortsatte og renne inn. En utsøkt chip fra playmaker Mathias Berge var nok første omgangs store høydepunkt, men før dommeren hadde blåst for full tid var det flere som hadde tegnet seg på scoringslista. Selv notoriiske sjansesløser Akkani Stokkeland skulle få nettsus etter et utsøkt fremspill fra Hassan, som på mirakuløst vis rakk avspark rett fra nachspiel, via UEFAs dopingkontroll.
Ove Hagen tilbake i startoppstillingen etter prøvespill i Tromsø skulle også gjøre seg bemerket med en stor kamp, som sølvreven kronet med intet mindre enn 2.mål foran den ekstatiske fansen, som ikke kunne gjøre annet enn å synge Hagens navn de neste 30.minuttene.
En stor kamp for Badebyen, men en dårlig en fra bettingselskapene, som heretter må se seg nødt til å bettraktelig senke den noe lukrative oddsen på 78.4 på scoring fra en heltent Stig Conradi som like gjerne tok et 80meters-løp for å knalle ballen i mål. Til stor glede for seg selv og alle ivrige spilleglade i Drøbak.

I pressesonen etter kampen skulle man få noen ord fra en rørt Stefan Mecu som scoret sitt første mål for klubben. «Dette er hva man drømmer om som ung. Å signere for Badebyen var i seg selv en ære, men å kunne betale tilbake managerens tillit og glede fansen med et mål……fantastisk…la oss håpe at dette er første av mange mål fra meg»

Publikumslaget Badebyen FK

At Badebyen FK er et publikumslag er det liten tvil om. Laget har rett og slett tatt fotballbyen Drøbak og Seiersten Stadion med storm og kan vise til tilskuertall på 50+ hver eneste hjemmekamp. At fotball er gøy er ikke noe nytt, men at badebyen Drøbaks, Badebyen Drøbak FK har truffet befolkningen skal man heller ikke legge skjul på. Gjennom 90minutter la 64 tilskuere, der enkelte hadde tatt turen helt fra Namsos, Nord-Trønderlag for å se klubben i sitt hjerte en helt fantastisk ramme for kampen med godt humør, herlige kommentarer og heiarop en eliteserieklubb verdig. Klubben kan ikke vente med å komme i gang igjen etter ferien foran de lojale supporterne. Ekstra stort var det nok for en knippe supporetere(se bildet) som fikk møte sin store helt, keeper Thomas Rostad for bilder og autografer etter kampen.

Så med 3 poeng så tar Badebyen FK en velfortjent sommerferie på en respektabel 5.plass. Klubben kan melde om at guttene har fått kostohold og treniningsprogram for juli og at man allerede har begynt å jobbe med sommerens Frogn Derby mot Skaubygda i starten av august.

Kampfakta:

Tilskuere: 64

Mål:
Ove Hagen x 2
Akkani Stokkeland
Petter Andreas Holen
Mathias Berge
Stig Conradi
Stefan Mecu

Assist:
Mathias Berge
Andre Jensen
Ove Hagen x 2
Stefan Mecu
Hassan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *