Sommerens overgangsrykter

Josh King, «Jokern», og mye annet. Her har vi samlet sommerens heteste overgangsrykter fra nasjonale og internasjonale nettsteder og aviser 

Joshua King til Badeyen FK?

Josh King hadde en fantastisk 16/17 sesong i Bournemouth, der nordmannen med en fortid i Manchester United ikke scoret mindre enn 16 mål i Premier League. Siden den gang har mannen vært linket til blant annet Tottenham for svimlende £25m. Noen mer under radaren har derimot Badebyens interesse gått denne sommeren. Men etter at nevnte King ble avbildet sammen med Badebyen-playmaker og sitt store forbilde, Yngvar Larsen har ryktene spredd seg som ild i tørt gress i engelske medier, som melder at Badebyen og Manager Moen skal stå klare til å matche budet fra Tottenham.

«Jokern» observert på Badebyen-trening!

At Badebyen er stedet for de store stjerner er ingen nyhet, men skal man tro ryktene som har kommet fra Gotham, har klubben i sommer gjestet en av underholdningsverdens mest kjente ansikt. Mannen selv skal ikke ha vært tilgjengelig for kommentar, men det sies at «Jokern» er lei av å løpe fra Batman og heller ønsker å konsentrere seg om fotballkarrieren etter en lengre periode som seriekriminell, og har sett seg ut Badebyen som stedet han ønsker å re-lansere seg selv som fotballspiller.

David Mecu tilbake til Rushden & Diamonds?

Desverre er det ikke bare stjerner som ryktes til klubben i sommer, noen av klubbens mest profilerte spillere har også blitt linket bort. Løpsmaskinen David Mecu blir i disse dager linket tilbake til Rushden & Diamonds i England. Mecu er i disse dager ute med en korsbåndskade som holder rumeneren ute resten av sesongen, men dette skal altså ikke dempe Rushdens interesser for å re-signere den hardarbeidende midtbanespilleren. Ungutten hadde en en meget suksessrik sesong for den engelske klubben i 09/10 og holder den dag i dag en meget høy stjerne blant fansen på Nene Park. Mecus kontrakt med Badebyen går ut etter innverende sesong, og skal man tro avisene så skal samtalene om ny kontrakt ha gått i stampe da økonomisjef i Badebyen Stefan Mecu ser sin yngre brors lønnsfoventninger som fullstendig urealistiske. Modernklubben, Steua Bucuresti skal også ha meldt sin interesse, men nevnte Mecus svakhet for britiske piker gjør at Rushden anses som favoritt til å sikre den ettertraktede underskriften til Badebyens nummer 16.

Ikonisk byttehandel?

At Fransesco Totti spilte sin siste kamp for sitt kjære Roma i mai er nok ingen ukjent sak for fotballelskere verden over. At dette skulle påvirke Badebyen transfersommer kommer nok mer overaskende på de fleste. Roma har etter Tottis avgjørelse annerkjent klubbens behov for å ha en ikonisk frontfigur og skal man tro annerkjente journalister fra den italienske hovedstaden har man sette seg ut Badebyens ikoniske nummer 9, Cato Lian som Tottis erstatter. Det rapporteres at forhandlingene med Totti har gått smertefritt, men at Lian nå står klar til å takke nei til Roma etter å ha ytret sterk misnøye med (størrelsen på) bilen klubben ønsket å inkludere i den personlige avtalen. Kilder som står Lian nært skal også ha uttalt at den dymaniske angriperen som lever etter en streng diett for å vedlikeholde den atletiske kroppen er redd for hvordan for at mye pasta og pizza kan slå ut negativt for for den smale midjen.

Xavi Hernandez på Seiersten Stadion!?

At Xavi blir å se i Badebyen før han legger skoene på hyllen kan fort bli en realitet. Badebyen skal ha sendt ingen andre en Hassan til Qatar for å fullføre en lukrativ sammarbeidsavtale mellom Badebyen og storklubben Al Sadd fra Qatar. Hassan med aner fra Emiratene, tilbrakte store deler av sine ungsomsår på akademiet i Al Sadd og klubben skal være villig til å strekke seg meget langt for å bli assosiert med Badebyen og Al Sadd-akademiets  suksesshistorie, Hassan. Konkret hva avtalen inneholder skal enda være usikkert, men både treningskamper, tallentutvikling og overgangsfordeler skal være diskutert mellom klubbene. Klubbens store stjerne og Barcelona-legende Xavi skal også ha vært positiv til å leies ut til Badebyen under den lange sommerepausen i Qatar. Norske aviser har forsøkt å nå Hassan på tlf de siste dagene for rapport om forhandlingene, men mye tyder på at ungutten ikke har penger på telefonen. Antageligvis som en resultat av sin forkjærlighet for lukseriøse gentlemansklubber.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *