Jokern signerte for Badebyen!

Badebyen FK kan onsdag 16.8 bekrefte at Joachim «Jokern» Sveinsson har fullført en overgang fra Gotham City FC.

Jokern har gjennom hele sommeren trent med Badebyen for å finne tilbake til storformen for å kunne ta fatt på nye prosjekter i Hollywood. Men kvaliteten Jokern har vist på trening skal visstnok ha fått både manager og mannen selv over på andre tanker enn champagne og glamour. Det ble fort tydelig at Jokern fortsatt har mye å gi på fotballbanen, og man har de siste ukene jobbet hardt for å klare og kansellere innspillingen av den nye Batman-filmen. Nettopp for å kunne ha alle formaliteter på plass, slik at Jokern skal kunne være med Badebyen FK og kjempe i toppen av 7.div i høst og årenen som kommer.

Forhandlingene om langtidskontrakt skal ha godt relativt smertefritt og Sveinsson har skrevet under for 5år i BFK. At klubbsjaman Sanpreet Singh har vært på ferie og dermed ikke kunnet administrere den medisinske testen skal også være nevnt som en betydelig faktor for at overgangen skal ha blitt gjennomført.  Man kan også nevne at klubben har gått med på å gi Sveinsson 25% av overskuddet på salg av alle «Jokern»-masker i klubbshop’en.

Batman-regissør Christopher Nolan var ikke tilgjengelig for kommentar, men ryktene som kommer fra Hollywood skal ha det til at mannen skal være sønderknust for at Jokern har valgt å prioritere fotballkarrieren.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *