Manager Tore Lind kunne ikke forhindre tap i debuten

Badebyen Drøbak FK – Sprint/Jeløy (2-4)

Det var før kampen knyttet stor spenning til årets siste hjemmekamp på Seiersten for Badebyen, mye grunnet dagens manager og hans laguttak. Som et direkte resultat av Badebyens unike og årlige medlemskonkurranse, ble manager for kampen ingen annen enn, Tore Lind. Lind et kjent fles for gjennom sitt prestisjetunge styreverv i Badebyen skulle også få vise seg frem foran den fremmøtte fansen som en utmerket leder og taktiker.

Kanskje ikke veldig overraskende gikk et Badebyen anført av Tore Lind ut i sin vante diamantformasjon, og tok umiddelbart føring i kampen. Gutta på midten fikk vist frem pasningsføttene, og selv om Sanpreet Singh måtte ut med oppkast etter 7minutter fortsatte gutta og trykke på helt til Richard Larsen, tilnærmet på egenhånd hadde ordnet 1-0 til hjemmelaget.

Nevnte Singh var ikke eneste mann som denne dagen måtte ut med typiske nachspielsymptomer. Allerede før avspark mottok manager Lind forfall fra keeper Espen Bolstad på samme grunnlag. Lind beholdt forøvrig roen, og erstattet unggutten med rutinerte, Stig Evensen som sammen med Stein-Viggo Grenersen fikk ansvar for å hente ballene ut av eget nett.

Tross den nydelige åpningen på kampen skulle desverre Sprint komme tilbake både en og to ganger før dommeren blåste av til pause på stillingen 1-2. Men i pausen viste Lind sin autoritære side og hevet guttenes hode, så vel som å endre til en 4-3-3 formasjon. Dette for å utnytte lynvingen Peter Willmans fart og målteft på kant. Sprint satt fort inn 1-3, men derfra styre egentlig gutta i lilla det meste. Formasjonsendring og en inspirerende pauseprat hadde gjort susen og initiativet og kombinasjonene fra de første 25 var brått tilbake.

Etter spilte 60minutter spilte også Lind sitt siste kort og erstattet en isjias-plaget Yngvar Larsen med Martin Moen på midtbanen og før man visste ordet av det hadde Peter Willman satt inn 2-3, etter nydelig opprulling av Moen, Berge, Singh før ballen nådde Haneborgengas Henke Larsson.

Badebyen fortsatte og kjøre, men når sprint på noe typisk vis, kontret inn 2-4 var kampen i realiteten over.

Fornøyd Manager tross tapet

Tross tapet kunne vi møte en svært fornøyd manager Lind etter kampen. «Guttene ga jernet 90minutter igjennom, så dette var bare moro, og ikke minst stas når publikum synger mitt navn. Jeg ser jo at jeg kanskje burde hatt meg selv på benken som en joker i avslutningsfasen når vi jaktet utligning, men dette var en jevn kamp hvor det er mulig å ta med seg mye positivt»

Kampfakta
Mål:
Richard Larsen
Peter Willman
Assist:
Sanpreet Singh

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *