Brekk beina på Conradi!, sa Vannsjø/Svinndal i det de tapte 8-3

Vannsjø/Svinndal – Badebyen Drøbak FK (3-8)

Kanskje ikke helt uventet ble dette en målrik affære, men at det skulle bli hele 11 mål gjennom 90min var nok hakket mer enn hva selv den alltid positive bortefansen hadde trodd på forhånd.

På grunn av en rekke skader og generelt utilgjengelige spillere, sendte Badebyens  Moen laget ut i en noe uvant 4-3-3 formasjon. Tilbake i 11 for andre kamp på rad etter skadeavbrekket, var visekaptein «Sune». Denne gangen med en debutant rett fra Badebyen-akademiet, hele Drøbaks»Sportens-Jørgen» (Knudsen) ved sin side.  Og med Saxebøl og Magelie, Roberto Carlos og Cafù om man vil,  så var det aldri fare for at V/S skulle score så altfor mange mål på alltid stødige Henry Wilhelmsen i målet.

Badebyen tok raskt ledelsen etter en rekke nydelige kombinasjoner som til slutt resulterte i at unge lovende, Magelie fikk ballen på venstrekanten etter et velkjent 70metersløp. Magelie fant Larsen i feltet og 1-0 var et faktum.
Både Magelie og Larsen skulle være sentrale denne kampen gjennom. 4 mål av Richard vitner om en spiller i storform. Man skal heller ikke la seg lure av Magelies midjemål. Klubben har sagt seg villig til å se bort fra klubbens stort sette rigide kostholdskrav i de ukene Magelie bidrar med scoring eller assist.

De mange på tribunen fikk også gleden av en klassescoring fra midtbaneeleganten, Haakon Storemark fra solide 20meter, der selv V/S-keeperen måtte applaudere. Frispilt av formspilleren, Peter «Skavlan» Willman vendte Storemark opp på 20 og skrudde ballen på Beckham-vis opp i krysset, til stor jubel fra tribunen.

Mål ble det også på debutanten, Daniel Jacobsen. Kjøpt inn fra DFI på overgangsvinduets siste dag. En suser fra den tidligere Bodø/Glimt-spilleren utenfor 16meteren. Mannen selv skal sies og våre meget fornøyd med overgangen til BFK, og kan bekrefte at han har rakket nei til til ekslusive tilbud fra BigBrother og Farmen for å kunne fokusere fullt ut på fotballen i Drøbak.

Red Hot Conradi
At Mads Conradi har mange talenter er det ingen tvil om, men den sindige pedagogen måtte desverre se seg slått av torsdagens dommer i kortspill. Tross mål og assist, skal en på ingen måte si at Conradi fikk en lett match. Mannen ble regelrett sparket ned gjennom de 80 minuttene han fikk på banen. Men da dommeren bladde opp det gule kortet, valgte Conradi og høyne innsatsen. Desverre har aldri sansynlighetsregning og telling av kort vært Conradis nisje, så den løpsvillige nr22 må desverre finne seg i å se Ås-kampen fra tribunen som et resultat nok et gult kort på tampen av kampen.

Tok pressekonferansen på «Mc’ern»
I kjent stil tok Badebyen-gutta med seg den gode stemningen fra dusjen til McDonalds.  Vanligvis gjennomfører Moen pressekonferansene på vei til spillerbussen, men etter en rask dusj var det bare å komme seg på veien før V/S-guttene kom seg inn i bortegarderoben for å følge opp sitt uttalte ønske om å «brekke beina på nr22(Mads Conradi)».

Moen selv var mest opptatt av å få i seg sine obligatoriske restitusjons-cheesburgere, men pressen klarte å få ut at manager var førnøyd med debutantene, keeper Henrys straffescoring og spillet generelt. Før runde to med chees og en jordbærshake, rakk han også å klonkludere med at Magelie mest sannsyelig har skutt sin siste straffe etter nok en bom, og at man håper kretsen kan invilge Conradi dispensasjon slik at han blir å se i dusjen neste uke selv om han ikke kan spille kampen.

Kampfakta:

Mål:
Richard Larsen x 4
Daniel Jacobsen
Haakon Storemark
Henry Wilhelmsen
Mads Conradi
Assist:
Richard x 3
Jørgen Magelie
Mads Conradi
Peter Willman

3 thoughts on “Brekk beina på Conradi!, sa Vannsjø/Svinndal i det de tapte 8-3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *