Wollbraaten til Badebyen FK

Deadline day
På transfervinduets siste dag har Badebyen FK sikret seg ingen andre enn hele Drøbaks Christian Wollbraaten. Partene sies å ha vært i månedslange forhandlinger. Spillerens lønnskrav skal ha vært et problem av den minimale sorten, mens det heller har vært en lengre prosess for klubben å forsikre seg om at unge Wollbraatens fysiske forfatning er av den forsvarlige sorten.

Wollbraaten skal ha kommet med en rekke forsikringer om at toppformen er rett rundt hjørnet – og etter en rekke observasjoner på Friskis treningsstudio i Drøbak skal BFK og manager Moen og klubbens transferkomitè ha sagt seg villig til å skrive kontrakt med den tidligere Drøbak/Frogn-backen.

Det ryktes også at Wollbraatens bedre halvdel skal ha vært en stor drivkraft bak overgangen. Et økende midjemål hos «Wollis» skal ha bidratt til mindre god stemning i hjemmet, og når kvinnen hørte om muligheten for overgang til de lilla Badebyen-guttene, kjent for sin enorme fysikk skal nevnte bedre halvdel ha gjort sitt for å få Wollbraatens signatur på papiret i håp om at sommervekta 2018 i år skal bli nådd uten og måtte stille badevekten 10kg tilbake.

Stortalent med dysleksi

På sine yngre dager var Christian Wollbraaten ansett som et stortalent i DFI. En offensiv back, med en strøken venstrefot var noe klubbene i Europa lå langflate etter i håp om å ha funnet den nye Sinisa Mihailovic. Christian var var klar for å følge guttedrømmen og skrev ved første anledning under for hva han trodde var den tyske storklubben Hamburger SV (HSV). Desverre leste ikke Wollbraaten godt nok gjennom kontrakten og når gutten satt med pakket koffert klar for å sette seg på privatfly til Tyskland, ble skuffelsen total i det en varebil dukket opp for å kjøre han til trening i Vestby (HSV).

Siden overgangen i 2015 har Wollbraaten tatt ut frustrasjonen i sin jobb som SFO og skoleansatt, før dette overgangsvinduet ga en velfortjent rømningsvei tilbake til Drøbak og Badebyen FK.

Henrykt

Tross det noe skremmende prospektet over å måtte komme seg tilbake i fysisk aktivitet er Wollbraaten selv henrykt over å få overgangen i boks:

«Endelig er papirarbeidet unnagjort og jeg gleder meg til å komme igang. Nå skal jeg og samboeren på Ikea å kjøpe lilla gardiner, før jeg skal hjem og bestille velfortjent lilla undertøy fra Victoria Secret til samboeren som endelig kan omfavne livet som en ekte fotballfrue»

3 thoughts on “Wollbraaten til Badebyen FK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *