Varmet opp til 17mai-feiring med sterkt bortepoeng

16 Mai er fotballens festdag, og naturlig nok betydde det kamp for Badebyen FK. Denne onsdagskvelden gikk turen til Kambo, der et hjemmelag i storform var klar for å fortsette sin seiersrekke. Badebyen ankom kampen full av selvtillit og med stor tro på 3poeng og muligheten til å klappes gjennom Drøbak som følge av tabelltopp på nasjonaldagen.

Med førstekeeper Stein-Viggo Grenersen tilbake i målet gikk Badebyen knallhardt ut, vel vitende om at bakerst stod 2017-sesongens Golden Glove-vinner klar for å ta det som måtte komme seg forbi hockeytaklingene til Patrik Johannesson og den tidligere bodybuilderen Andreas Kjærnes, som til aller forundring stadig klarer å lure dopingtestene.

Kampen var ikke mer enn 10 minutter gammel da Mathias Berge kom seg fri i feltet og satt inn en velfortjent 0-1 ledelse til gjestene fra Badebyen. Etter scoringen fortsatte guttene i lilla å presse på, og med en midtbane bestående av Kaptein Jensen, Sanpreet Singh og Haakon Storemark så det ut til at Badebyen hadde festet grepet om kampen. Tross et dominerende banespill kom man ikke til de store sjansene.
En drøy halvtime spilt, og hjemmelaget hadde kommet seg tilbake i kampen etter å ha gjenomskuet Badebyens høyt-hoftefeste-press, og plutselig stod det 2-1 til Kambo.

Gigantsjansen som kunne avgjort

Badebyen svarte Kambo rett før pause, etter at et milimeterpresist gjennomspill fra en Mathias Berge som nærmer seg toppform, sendte Akkani Stokkeland alene igjennom. 2-2!

Men det var sjansen som ikke ble mål som gikk rett i minneboka til den tilreisende fansen.  En Hassan som kanskje noe overaskende ble foretrukket på topp sammen med Stokkeland denne kvelden dukket plutselig opp umarkert på 3meter. Og når et utsøkt innlegg traff det unge talentet var det bare et mulig utfall, trodde man…..
Etter 2-2 var et faktum, fant man en noe nedstemt unggutt i garderoben. Men etter en kollektiv oppmuntring i dusjen, kan pressen melde om en Hassan som gleder seg til å møte fansen på nasjonaldagen i Drøbak for en skål og autografskriving.