Thoresen Gartneri på lag med Badebyen!

Badebyen FK er stolte over å kunngjøre at vi nå samarbeider med Thoresen Gartneri.

For de som ikke allerede kjenner til Thoresen Gartneri er dette et gartneri kun få minutter utenfor Drøbak, i Havsjødalen. Familiegartneriet i sine sjarmerende omgivelser er fylt med alt man forbinder med sommer og hage. Fra egendyrkede grønnsaker til et imponerende sortiment av nydelige planter og blomster, som uten tvil vil kunne gjøre enhver hage klar for den store sommerfesten.

Men Thoresen Gartneri er ikke bare en planteforhandler. Gartneriet er også Husqvarna-forhandler med salg av blant annet gressklippere og motorsager i tillegg til et serviceverksted utstyrt for både service og reparasjoner.

Så om du ikke allerede er fast kunde, kan vi ikke gjøre annet enn å anbefale en tur til Thoresen Gartneri for innkjøp og planlegging av hagearbeidet for sommeren, der står Mette Wilhelmsen og de andre klare til å ta deg i mot.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *