Moen måtte svare foran styret 24 timer etter årets første tap

Tømte Badeparken

I 4-tiden lørdag ettermiddag ble Drøbaksfestivalen midlertidig tømt for publikum i det Badebyen-guttenes trofaste fans tok en kjapp joggetur opp Buggebakken for og i kjent stil fylle tribunen. Med et par forfriskninger i Badeparken, kanskje litt vel mange på noen må man kunne lure på, i det klubbshop’en faktisk gikk tom for Hassan-drakter i løpet av kampen, og måtte ta i mot bestillinger! Med sol på tribunen var det ingen tvil om at BFK ville få hjelp fra sin 12. mann for å vinne Follo-derbyet mot HSV denne lørdagen.

Årets første tap

Med Richard Falk Larsen, Cato Lian og Akkani Stokkeland bortreist på seminar med det norske hypokonderforbundet skulle mye av scoringsansvaret ligge på Ove Hagen denne lørdagen.
Angrepsrekka var ikke eneste ledd som var redusert, med kaptein Jensen, Sanpreet Singh også ute ble det stilt spørsmål om en Moen som hadde glemt å spise lunsj og Haakon Storemark som ble løpende på do kampen igjennom skulle klare å fõre Hagen med de nødvendige ballene.
Mathias Berge gjorde sitt beste, men verken han eller nevnte Hagen klarte å finne veien til nettmaskene. Og da et ikke-spillmessig-overlegent HSV viste seg å være i stand til å score på 3 av 4 muligheter ble det vanskelig for Badebyen denne lørdagen.

Desverre gikk det ikke særlig mye bedre med eksperimentet om nok en gang å prøve Hassan i angrepsrekka.
Manager forsvarte denne avgjørelsen etter kampen med å påpeke at Hassan virket inspirert etter alt draktsalget samt rykter i garderoben før kampen om høy selvtillit som følger av den kvinnelig oppmerksomhet han har fått av sin satsning med «Han heter ikke William» på Tv3.

Manageren måtte svare foran styret

Kun 24 timer etter 0-3 tapet i Follo-derbyet måtte Moen inn til styret å forklare resultatene denne våren. Der ble det gjort klart for manageren at en situasjon hvor man ved halvspilt serie (før HSV-kampen) lå 4 poeng bak serieleder med èn kamp mindre spilt på ingen måte var akseptabelt.

Moen fikk forøvrig skryt for bruken av både seg selv, Hassan og keeper Henry Wilhelmsen (som utespiller) mot HSV, og styret følte følgelig at man etter derbyet hadde tatt et betydelig steg nærmere målsetningen om å melde seg ut av opprykkskampen også denne sesongen.

Kampfakta

Tilskuere:
50

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *