Iron Man helt på jordet!

Endelig i gang etter ferien

Etter en lengre pause siden forrige seriekamp var det tirsdag 14. August endelig klart for å sparke igang høstsesongen for alles kjære Badebyen FK.

For den tilreisende fansen som hadde tatt turen til Eidsberg var det ingen tvil om at badebyens lilla menn hadde brukt sommeren godt. Etter 6 uker uten kamper og med tropevarme var det tydelig at trøyene satt litt tettere på de nå sommerbrune kroppene. De som hadde vært så heldige? å få billetter på fremste rad, og dermed befant seg nærmest spillerne kunne også melde om en odør med hint av Frydenlund og Sweet Baby Ray’s.

Krydder over hele linja

Kampen i seg selv skulle bli en merkelig affære. Et 6-1 tap på et jorde i Østfold, alikevel krydret med godbiter fra bortelaget.

Badebyen hadde med seg begge sine nye signeringer på banen, der Badebyens Roberto Carlos, Joakim Søraas viste tegn til gammel storhet, der han kampen igjennom suste opp og ned langs venstrekanten. Jørgen Lee Ness måtte kanskje mer uventet akseptere at debutscoringen uteble tross flere halvsjanser, men alikevel mer enn godkjent på børsen.

Prestasjonene var gode over hele linja, og til og med manager Moen rullet årene tilbake og vartet opp med overstegsfinter og elegante scooper(til medspilleres store frustrasjon).

Iron Man ble BB

Men banens beste var det liten tvil om. Tilbake mellom stengene etter en sommer i Hollywood med inspilling av Iron Man var BFKs Tony Stark på alle (untatt 6) skudd Eidsberg kom med. Og etter kampen snakket samtlige på tribunen om øyeblikket der keeper Evensen med et tigersprang alà Stein-Viggo Grensersen lå fullstendig utstrekt og plukket ballen ned fra krysset med en hånd.

Etter kampen hadde en storfornøyd Moen følgende å si til pressen: «Dette var en fantastisk start på høsten. Utrolig godt å se at guttene har spist og drukket godt i sommer. At vi kan gå av banen her med 0 poeng og noen småskader gjør at vi endelig har fått en luke til toppen og kan melde oss ut av toppkampen. Nå kan vi bare nyte resten av høsten uten å våkne med mareritt og abstinenser om 6divisjon»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *