Lange Høye Ballær!

Sightseeing i Østfold

Nok en uke, nok en kamp, nok et jorde.

Østfold er nok for de fleste stedet som produserer deltakere til tv-serier som Danskebåten, Montebello Camping og norske rednecks. Men det skal heller ikke skyves under en stol at fylket også er viktig innen norsk jordbruk. Ja faktisk er østfoldingene så glad i sine jorder at blant annet potetåkre hver uke linjes opp for fotballspill, til de tilreisendes store fascinasjon.

Kick and Run

Tirsdag kveld satt Badebyen-guttene seg i sine Teslaer og tok turen til den fryktede Eika Krapfoss-banen. I kjent stil gikk vertene ut i et forykende tempo, med sin sagnomsuste kick and run-fotball.

Badebyen gjorde sitt beste for å tilpasse seg spillestilen, og etter en 5-meters første-touch av Manager Moen som endte i et gult kort og en tverrsover av Hassan over egen 16, så det lenge ut som Badebyen hadde klart akkurat det.

Debut av Høy Klasse

Eika var tidlig frempå og kunne fort ha scoret, men Badebyens debutant, Kristian Kirkeby i målet stod som en vegg og vartet opp med den ene feberredningen etter den andre(les tv-redninger) og holdt Badebyen inne i kampen til innbytterpulsen hadde lagt seg.

Kirkeby klar kun dager før det internasjonale overgangsvinduet stenger må kunne regnes som et av sommerens store kupp i internasjonal fotball. Kirkeby selv klarte ikke å skjule sin glede etter debut og signering av kontrakt. Badebyens nye 6.keeper, tilbake i Norge etter en periode i Fransk fotball, hvor det tross mye spilletid ble klart at kombinasjonen av snegler og croissanter ikke var verdt å satse videre på når BFK la kontrakten på bordet.

Jubilanter og Playmaker tok tak

Men etter omlag en times spill, med både Moen og Hassan på benken begynte det å løsne for BFK. Haakon Storemark i sin kamp nr50 begynte å ta tak på midtbanen, og med medjubilant Cato Lian, også i sin 50 kamp på topp skulle målene komme. Først en utsøkt scoring av Mathias Berge, der han runder både det ene og det andre før ballen lå i nettet. Ikke lenge etter var Berge på farten igjen, denne gangen frispilt av nevnte Lian i sin jubileumskamp. Ferdigscoret og 2-0.

Feiret på Mickey D’s

Denne kvelden var det mye som skulle feires, Storemark og Lian med 50 kamper, dagens kaptein Sunes 40års-uke og 3 poeng. Og da endte selvsagt guttene fra Drøbak på McDonalds. Hvor vi mistenker at midtstopper Andreas Kjærnes fortsatt sitter…

Kampfakta:

Mål:

Mathias Berge x 2

Assist:

Henry Wilhelmsen

Cato Lian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *