Badebyen FK Signerte spiller fra Newcastle

Det nærmer seg slutten på årets fotballsesong, men Badebyen FKs hardtarbeidende speideravdeling slutter aldri å jobbe. Etter nok en suksessrik sesong, har manager Moen og hans team allerede begynt å legge grunnlaget for videre suksess i 2019. Etter en sesong hvor spillere som Yngvar Larsen, Andre Jensen, David Mecu, Jonas Skar og Sanpreet Singh har vist seg langt mer skadeutsatt enn deltakerne ved Ullerud sykehjems aerobictimer har det blitt klart at klubben kan profitere på å styrke midtbanen.  Og etter en lengre periode med omfattende Research skulle valget til slutt falle på Newcastle-spilleren, Kristoffer «Koff» Voss Sanner.

«Koff» som han er kjent som i diverse suspekte kretser er en spiller kjent for sine lange ben, en enorm løpskapasitet og ikke minst en ekstrem likhet med Liverpool-backen Trent Alexander-Arnold. Sammenligningen stopper dessverre der, men at Voss Sanner kan være med å bidra til at Badebyen i fremtiden også skal styre unna opprykk med klar margin er det ingen tvil om.

Flasket opp i Telemark hadde unge Sanner som de fleste et ønske om å spille for Odd Grenland, men måtte si seg fornøyd med en håndfull reservelagskamper for mindre glamorøse klubber som Bamble IF og Stathelle IL.


Etter mange år med mye frustrasjon så det lenge ut til at den hjulbente Koreaneren på 195cm fremtid lå på sirkus (gjennomsnittshøyden i Korea er 165cm), men i et siste forsøk på å få karrieren på rett kjøl skulle det endelig lykkes for «Koff». Via et relativt vellykket prøvespill i Drøbak/Frogn(hvor han ikke fikk kontrakt), reiste Voss Sanner til Newcastle med fotballskoene i bagen i 2015.  De neste 3årene skulle vise seg å bli en suksess uten sidestykke for «Koff» som stortrivdes på alle byens utesteder, og til slutt kunne vise til hele 3 kamper for den velkjente klubben. Dessverre ble kontrakten terminert da det kom frem at unggutten ikke hadde konsumert påkrevet mengde med Newcastle Brown Ale.

Etter korte forhandlinger og et lite prøvespill skrev Voss Sanner fort under på en langtidskontrakt, etter å ha fått garantier for at man i BFK måler inntak av leskende drikke i mengde og ikke etter merke. Voss Sanner bekrefter forøvrig også at Badebyens allerede godt etablerte asiatiske kontingent bestående av Jørgen Lee og Akkani Muangpan skal ha spilt en sentral rolle for å få overgangen i land, og ikke minst i form av Lee’s autentiske matlaging.
I et tribute til sin tidligere omtalte dobbeltgjenger, Trent Alexander-Arnold, har «Koff» selvsagt valgt å spille i drakt nummer 66.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *