Unge lovende Semundseth klar for BFK

2019 nærmer seg og Badebyen fortsetter å forsterke troppen. For mange fotballromantikere i Follo-regionen vil navnet Semundseth fort skape assosiasjoner til en tid der fotballen var preget av blant annet brylkrem og shortser lite flatterende om tyngdekraften hadde fått gjort litt skade sør for ekvator.

Unge lovende Semundseth, som også skulle skape seg et navn som Ås svar på Alan Hansen brilierte på Ås stadion i en årrekke før han tilaynelatende avsluttet karrieren med et par år i DFI og 7.divisjon.

De fleste trodde nok man hadde sett det siste av unge Semundseth på fotballbanen, men Badebyen Drøbak FK kan nå bekrefte at sølvreven har skrevet under for guttene i lilla.

Vel gjennomført prøvespill

Semundseth har i høst vært på prøvespill i BFK og både spillere og manager sies å være strålende fornøyd med nivået Semundseth fortsatt holder. Klubben har valgt å ikke publisere kontraktslengde, men klubben er kjent for gode HR-rutiner og en forkjærlighet for arbeidsmiljøloven. Så med en nasjonal pensjonsalder på 72 er det stadig gode muligheter for å se Semundseth i aksjon på Seiersten Stadion de kommende sesongene.

Uten å trekke klare konklusjoner, kan det nevnes at Badebyens markedsavdelig ikke ønsket å kommentere om overgangen kunne linkes til nylig publiserte «kvinner elsker å se sølvrever løpe»…Men det vil uansett være liten tvil om at Semundseth tilstedeværelse vil bidra til fulle tribuner.

Påstander om at «medical» ble unnagjort via skype av Snåsamannen har foreløpig heller ikke blitt bekreftet/avkreftet av klubben….

Semudseth selv virket også henrykt over overgangen. » Det er fantastisk å kunne forelenge karrieren med nok et kapitel. Nå har jeg kjøpt svindyr helseforsikring og er klart for å vise meg frem i klubbens farger, både på banen og de lokale vannhullene»
Bettingselskapene skal også ha sluttet å ta i mot bets på at Semundseth stikker av med prestisjetunge «årets signering» på Badebyens årlig bankett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *