Lokal kulthelt klar for Badebyen FK

Overgangsvinduet er åpent og Badebyen sover ikke i timen. Først inn dørene i januarvinduet er en gammel kjenning for fotballelskere i Drøbak, nemlig Christian Glenne. Flasket opp i Drøbak var Glenne stortalentet som aldri nådde sitt fulle potensiale, men som allikevel skulle ha en respektabel karriere i fotball-Drøbak.

Ukarakteristisk for en spiller med såpass lange ben og stivt hofteparti besitter Glenne en fabelaktig touch og blikk for en dragning eller to. Glenne som tidligere har spilt under manager Moen viste seg også å være en målfarlig midtbanespiller gjennom tiden i Drøbak/Frogn, kanskje best huskes han blant fansen for en kanonscoring borte mot Skiptvet i 2013, der han spilt alene gjennom med keeper avsluttet upresset fra 5 meters hold.

Til tross det åpenbare naturlige balltalentet ble også Glennes tid i DFI preget av noen mentale knekker for unggutten. Like ofte som man så Glenne dra av en mann eller to i en telefonkiosk, ble ballen satt over mål fra kloss hold – og når Glenne tok seg til hodet med begge hender kunne man ikke gjøre annet enn å sende gutten i dusjen med en raus pakke med lykkepiller.

Kontraktsignering

De siste årene har Glenne holdt seg ute av rampelyset og utdannet seg som økonom, men ønsket om å leve det glamorøse fotballivet har aldri forsvunnet. Den siste tiden har ikke bare Glenne kjøpt seg nye fotballsko, men også varslet diverse bettingsselskaper om comebacket i håp om en luksuriøs sponsoravtale, så vel som at samboeren har fått beskjed om å utfordre «fotballfrue» på blogglistene.

Det kan utvilsomt diskuteres hvilke motiver som ligger bak Glennes comeback, men om utallige timer hos idrettspsykolog de siste årene har hatt ønsket effekt er det ingen tvil om at Badebyen kan ha stått for årets kupp i internasjonal fotball.

Glenne hadde selv følgende å si om overgangen «Jeg er har utvilsomt tatt store steg på personlig plan de siste årene, og det er en moden Glenne som i dag skriver under for BFK. Lykkepiller er byttet ut med champagne og hårgelé, og nå gleder jeg meg til å få på meg fotballskoene igjen og ta med samboeren på rød løper»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *