Kverulant Hockeyspiller til BFK

På overgangsvinduets siste dag ble det jobbet på høygir på kontorene til Badebyen FK. Med forsvarspillere som Sune Johannesson og Marcus Lønn ute med langtidsskader, samt Andreas Kjærnes på «studietur» til Russland med landslaget i bikini-Fitness var det ingen tvil om at stopperplassen var et område man har hatt behov for å forsterke.

Med meget begrensede midler måtte rekrutteringsavdelingen tenke alternativt. Noen kalde og en hockeymatch senere hadde Badebyen identifisert sin mann. Steven Tilley ble speidet i aksjon på skøyteisen. Unggutten fremstod som lett i bena og med øyne for en og annen fin detalj. Men utvilsomt viktigst for Badebyen var Tilleys forkjærlighet for å smadre en og annen motstander opp i veggene rundt banen. Tilley skal også ha vært en populær mann i hockeygarderoben, med sin blonde hestehale og tilsynelatende utømmelige flasker med intimsåpe. Følgelig ventes det at Steven kommer til å finne seg vel til rette i Badebyen-garderoben, naturligvis ved siden av Hassan.

Tilley har de siste årene slitt en del med skader, noe som har hindret han i å nå NHL. Det har blitt spekulert i om lysluggens noe beskjedne fysikk kan ha bidratt til belastningsskader ved bruk av relativt tungt hockeyutstyr, men med medisinsk apparat på plass i form av sjaman Sanpreet Singh føler man seg trygg på at Tilley på sikt kan spille 90 minutter uke etter uke.

Selv om Tilley de siste årene primært har vært aktiv på hockeyisen, skal man ikke bla langt tilbake i statistikk før man ser konturene av et fotballtalent, og ble tidlig omtalt i lokalmiljøet i moderklubben Ås IL, som en potensiell «ny Rune Semundseth» og proffspiller. Profetien så lenge også ut til å bli en realitet da Tilley sikret overgang til Moss IL, på den tiden i 1.divisjon. Dessverre stoppen karrieren der, som for Badebyen-kollega Andreas Kjærnes. Begge spillere skal ha blitt traumatisert etter at nåværende Badebyen-Manager, Moen tilsynelatende på egenhånd sendte guttene ut av cupen med intet mindre enn 4 mål.

Etter den tid har Tilley hatt en ålreit hockey-karriere, men har hovedsakelig fått utløp for frustrasjon gjennom sin daglige jobb som advokat. Som sønn av en kjørelærer og utdannet advokat er Tilley den siste du vil møte i trafikken. Så håper vi bare at det blir minst like trivelige for motstanderes angrepsspillere, og svaksynte dommere fra indre Østfold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *