Badebyen klar for å nyte sommersola på Handelshuset Gastrobar

Det er en stor fornøyelse å kunngjøre at Handelshuset Gastrobar i Drøbak har skrevet under som samarbeidspartner med Badebyen Drøbak FK de kommende sesongene.

Shahab Afshar – ny sponsor OG keeper i BFK

Handelshuset Gastrobar har siden oppstart i 2017 fort blitt et av Badebyens mest attraktive samlingspunkt for sosialt samvær, kulinarisk nytelse og konsum av leskende enheter. På uteserveringen sommeren igjennom er det fylt opp fra morgen til kveld, før stedet byr på gode muligheter for de som vil trekke inn i varmen på kveldstid og gjennom vinteren.

Badebyen Drøbak Fotballklubb er henrykt over dette samarbeidet, da mat og drikke utvilsomt er en viktig del av livet som idrettsutøver. Etter 90 minutter med fotball i sola på Seiersten Stadion er det viktig for spillerne med påfyll av både mat og væske for å få kroppen i balanse. Følgelig gleder hele spillertroppen seg nå til å rulle ned Buggebakken etter kamper de kommende sesongene for restitusjon og gjenopprettelse av væskebalansen i kroppen. Kjente leverandører av restitusjonsdrikke som RedBull og Powerade var lenge ryktet som potensielle samarbeidspartnere for BFK, men straks Handelshuset Gastrobar kom på banen skal aldri klubben ha vært i tvil.

Idyllisk uteservering på Handelshuset Gastrobar i Drøbak

En storfornøyd manager Moen hadde følgende å si etter avtalen ble klar: «Dette er fantastisk for BFK å få Handelshuset som samarbeidspartner. Handelshuset symboliserer utvilsomt mye av det samme som oss, med nytelse og sosialt samvær i sentrum uavhengig midjemål»

En skal også legge til at eier av Handelshuset Gastrobar, Shahab Afshar også har skrevet under som spiller for BFK. Shahab har tidligere kamper for Drøbak/Frogn IL som keeper og vil være et herlig supplement i keeperstallen som nå teller 7 mann!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *