Enda en Steinmo til Badebyen – materialforvalter fortviler over navneproblemer på drakter

Flere år med kontraktsforhandlinger har endelig resultert i at Emil Steinmo har signert for Badebyen. Styret i Badebyen har vært i dialog med Steinmos agent Rino Majola siden julen 2017, og endelig kan Manager Moen juble.

Etter tunge og lange forhandlinger, og i hard konkurranse med storklubber i Nord Afrika, har Badebyen endelig signert årets Galactico. Moen kunne ikke legge skjul på sin glede, og har avlyst rulling med russen – for første gang på 10 år.

Badebyen fikk en kort prat med den vertikalt handikappede midtbanedynamoen, og han kunne ikke skjule sin glede over å endelig få trekke på seg den legendariske lilla drakten. «Dette har jeg ventet på lenge, og jeg er glad for at man endelig ble enige om detaljene. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang.» Detaljene i avtalen er ikke offentlige, og ryktene sier at det på slutten kun var uenigheter om dugnadsarbeid på Prix Kurland, og størrelsen på en Dallas burger i sign-on fee. Steinmo selv sier at punktet med skyss til trening var det viktigste for han, spesielt på høsten «når det er mørkt og skummelt ute.»

Selv i hektiske forlovelsesplaner har  Steinmo allerede debutert og storspilt både i treningskampen mot Strømsgodset og i cupen mot Vikåsen. Manager Moen forteller at han allerede nå har fått igjen for alt det tunge arbeidet med signeringen, og gleder seg over at Steinmo allerede leverer både på kamp og trening. Moen påpeker at han aldri har møtt en spiller som er så dyktig på å samle inn baller og rydde benker. Han påpeker at Steinmos tunge idrettsutdannelse og lange erfaring i gymsalen, gjør at slike ting har økt effektivitet på trening betraktelig.

Emil Steinmo i den obligatoriske medisinske undersøkelse
Steinmo klarte de knallharde kravene fra Badebyens tyske lege på den obligatoriske medisinske undersøkelsen

Etter en rask medisinsk undersøkelse avdekket dog klubben at Steinmo faktisk er kortere enn antatt, og Moen har vært nødt til å få på plass drakt i barnestørrelse og sørget for kortklipt gress i hele Østfold, slik at klubbens nye stjerne skal gli rett inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *