Badebyen ikler seg italiensk passform

Det er en stor ære å kunne kunngjøre at Badebyen FK nå samarbeider med den italienske utstyrsgiganten Macron. Macron er allerede leverandør for tradisjonsrike klubber som Lazio, Stoke City og Sporting Lisboa. For ikke å nevne europeisk kongelighet med flere Champions League trofeer mellom seg som Benfica, Røde Stjerne og Nottingham Forrest.

Et sentralt punkt i avtalen skal ha vært et sterkt ønske fra den italienske leverandøren om å kunne få bruke badebyens attraktive spillerstall på catwalken ved presentasjoner av nye modeller på catwalk i Milano. Dette sa gruppen selvsagt ja til, og skal man tro sikre kilder har man allerede vært i Strømstad for å handle inn kasser med Peroni og Barbera ut av respekt for ny leverandør, så vel som å feire helgens 12-0 seier med Italiensk pizza.

Spillergruppen kan ikke beskrives som annet enn henrykt over det nye kostholdet og man skal heller ikke se bort ifra at et italiensk snitt på draktene kan komme til å føre til en drastisk økning av kvinnelige fans på tribunen det kommende 4 sesongene.

Haakon og Richard i BFKs Macron-drakt

2 thoughts on “Badebyen ikler seg italiensk passform

 • 16. mai 2019 kl 23:05
  Permalink

  Heisann. Får man kjøpt spillertrøje? Hilsen Anders

  Svar
  • 17. mai 2019 kl 10:21
   Permalink

   Klart det! Sport1 i Drøbak fører drakter fra Badebyen. Om du vil ha den signert fikser vi det også!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *