Keeper Grenersen skinte med smultring og scoring i det Richard Falk Larsen satt sitt 100(!!) mål for BFK

Skiptvet har de siste årene holdt til på elitenivå (les 6divisjon..) og BFKs trenerteam manet derfor troppene til hva man antok kom til å bli en av årets tøffeste kamper. Spillerne fikk tildelt kosthold og egentreningsprogram uker i forveien og ble til og med sendt på pole dancing kurs får å mykne opp stive hoftepartier.  Med alle de største stjernene fra start, myke i hoftepartier og selvtillit etter å feid Vikåsen IL ut av cupens første runde helgen før kunne dette bare gå èn vei. Hele 12 – 0 skulle det bli før Badebyen takket for seg. Dette må utvilsomt regnes som en stor blemme for et Badebyen som er mer opptatt av å tape poeng enn å vinne de.

Det er nok heller tvilsomt at Badebyen stiller med like sterkt mannskap i høstens borteoppgjør, men guttene tok med seg sine 3 poeng ned Buggebakken der man fikk fylt opp med kalorier og jobbet med væskebalansen hos Handelshuset Gastrobar.

Selv om kampen ble en formalitet med «stygge» siffer, fikk guttene med seg sine myke og da relativ uthvilte hofter hjem. Noe som skal ha falt i smak skal man tro flere lokale fotballfruers ytringer på sosiale medier samme kveld.

Jubilerte med mål nr 100!

Richard Falk Larsen med mål nr 100 for Badebyen FK

Men resultatet var ikke det mest minneverdige som skjedde på Seiersten denne ettermiddagen. Lagets store målscorer og pølsemaker, Richard Falk Larsen skulle nemlig sette sitt mål nr 100 for klubben. En fantastisk prestasjon for unggutten med de blonde lokkene. Helt siden debuten i 2015 har Falk Larsen bøttet inn mål for de lilla og gule fra Badebyen. Etter et litt målfattig 2018 der hypokonderen var ute store deler av sesongen med en bøyd tånegl og fantomsmerter etter napping av øyenbryn på vårparten er Larsen definitivt «tilbake». 2019 har blitt innledet med 4 mål på 3 kamper og dermed delt toppscorerplass med Kristoffer Voss Sanner. Fansen og spilleren selv har telt ned til øyeblikket og i det Falk Larsen satt sitt 2. for dagen og mål nummer 100 var et faktum var man vitne til et publikum i ekstase som av full hals sang Falk Larsens favorittsang, Madonnas «like a virgin»

Statistikk Richard Falk Larsen
https://www.badebyenfk.no/om-klubben/maratontabell-statistikk-fra-badebyen-fk/

Klubbrekord for førstekeeperen

En annen mann som skulle markere seg denne dagen på Seiersten var førstekeeper, Stein-Viggo Grenersen. Fjorårets «golden glove»-vinner har startet året på en forbilledlig måte, med suveren salgsstrategi på klubben årlige kakelotteri så vel som utallige timer i stykrekerommet på Evo. Men denne dagen toppet nok det meste selv for den rutinerte keeperen. Ikke bare holdt han buret rent (i kjent stil?), han vartet til og med opp med en scoring i ren José Chilavert-stil – dødball utagbart for keeper! En video av drømmetreffet går sine runder på sosiale medier i disse dager. Hovedpersonen selv feiret selvsagt klubbrekorden som eneste keeper med clean sheet og mål i samme kamp som seg hør og bør og ble sist sett sovende i en taxi 04:30 natt til søndag.

Klubbrekord for Stein-Viggo Grenersen, mål og smultring i samme kamp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *