Megaprint lager nå Norges råeste bannere for BFK!

Badebyen-familien fortsetter å vokse, og det er en stor ære å kunne meddele at selveste Megaprint er med på laget!

Når det kommer til digitaltrykk i store formater så er Megaprint utvilsomt et av landets ledende aktører. Her produseres visuelle kommunikasjonsløsninger både til dekor og markedsformål av ypperste kvalitet.

Megaprint produserer for en hel rekke kunder, alt fra internasjonale konsern, men heldigvis for Badebyen FK, også idrettslag.

Som de fleste supportere i land og utland har fått med seg har Badebyen allerede kunne høste godene fra dette samarbeidet, med hva som utvilsomt må kunne omtales som noe av de kuleste bannere og flagg man ser på fotballstadioner. Til stor misunnelse fra internasjonale storklubber.

Videre ryktes det om at klubben har vært i kontakt med den dedikerte supporterklubben «Beach Club», og en antar at flagg og lignende er nært forstående på Seiersten Stadion.

Pressen har prøvd å komme i kontakt med klanen, men de ønsket ikke å uttale seg om hvordan den stadig økende medlemsmassen og profileringen av «Beach Club» vil ta oppmerksomheten bort fra Bohemene.

Har du lyst på egne produkter som banner, rollups eller beach flag er det bare å gjøre som Badebyen og ta kontakt på www.megaprint.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *