Avslutter Mathias Berge & co vårsesongen med å sikre kvartfinaleplass i cupen?

Badebyen FK sendte som kjent Vikåsen IL ut av cupens første runde med hele 8-0 tidligere i sesongen. Denne ganger er det nok en gang en obskøn klubb som står på motsatt halvdel i det Badebyen skal forsøke å sikre kvartfinaleplassen. I morgen(fredag 28.6) klokken 19:00 tar BFK imot Svelvik IF til midtsommerkamp i kveldssola på Frogn KG.  

Badebyen holdt søndag åpen trening der både fans og presse var tilstede. Det skuelystne kunne rapportere om en gjeng i tilsynelatende storform, der man brukte tiden på kampforberedelser som formasjoner og dødballer. Det siste en omfattende PowerPoint-presentasjon fra Haakon Storemark der han endelig etter mange år forklarte sine lagkamerater betydningen av sine mange forskjellige tegn ved utførelse av corner og frispark. Hemmeligheter Storemark har holdt for seg selv frem til nå, til stor forundring fra sine medspillere.

Optimal oppkjøring

Debutanter gjorde seg bemerket

Frem mot cupkampen har Badebyen avsluttet vårsesongen sterkt. Først med imponerende 4-2 hjemme mot Spydeberg, før man tok årets første bortepoeng mot den nyrike kjøpeklubben Vansjø/Svinndal.

Hjemme mot Spydeberg fikk hjemmefansen mye å juble for. Med Ove Hagen bortreist, Akkani Stokkeland ute med pappapermisjon og Cato Lian kun tilbake på benken etter overtreningsskade fikk man endelig sett Badebyens «Adebayo Akinfenwa», Mubarak Abdirashid fra start. Unggutten takken for tillitten og satt inn en suser av en scoring som ga hjemmelaget ledelsen de trengte for å ta initiativet, og i realiteten seieren i kampen. Richard Larsen stod for 2 mål i kjent stil før Emil Grong satt inn 4-2 til hjemmelaget i sin seriedebut. Grong var forøvrig ikke den eneste som debuterte denne kampen. På banen kom endelig vinterens mest profilerte overgang på banen, i form av «Sandro». En spiller med en fortid i storklubber som Tottenham, QPR og Genoa, for anledningen ikledd drakt nummer 8 «Stokkeland». Spilleren har dessverre vært på behandlingsbordet siden i vinter med manflu og fantomsmerter etter aggressivt hårtap, og tross flere runder med diverse tupeèr ryktes den dynamiske midtbanespilleren og igjen befinne seg på massasjebordet til klubbsjaman, Sanpreet Singh.

Bjørn Siam «Sandro» Stokkeland debuterte endelig mot Spydeberg 2

Suspekt angrepsduo mot nyrike V/S

Vansjø/Svinndal er Østfold fotballkrets nyrike klubb. Etter en fjorårssesong hvor man kun høstet 1.poeng og endte med hele -124 i målforskjell tok klubben grep. Klubben fikk seg en rik onkel og startet første seriekamp med hele 9 nye spillere i start 11. Badebyens nr.99, Andreas Kjærnes har følgelig blitt linket med en retur til moderklubben, men både klubb og spiller har vært raskt ute og avkreftet ryktene. Skal man tro mindre sikre kilder ble Kjærnes overbevist om å bli i klubben etter løfter om valgfri mnd i Badebyens pin-up-kalender for 2020.

Norges mest suspekte angrepsduo? Brødrene Abdirashid. Ikke helt Michael og Brian Laudrup, men gøy med brødre!

Etter å ha overbevist med scoring mot Spydeberg fikk «Moby» fornyet tillit mot V/S og Richard Larsen sendt til Granca for å lade batteriene. Med stor tillit til Abdirashids gode gener(!?) sendte manager Moen for anledningen utpå en noe suspekt spissduo med «Moby» i tospann med sin bror Mohamed Abdirashid i håp om at de 2 afrikaneren skulle blomstre under forholdene med 30 varmegrader i solsteika. Dessverre må eksperimentet sies å mislykkes, da ingen av angriperne evnet å sette ballen i mål under 2-2 kampen. Selv om manager Moen kunne juble over årets første bortepoeng måtte han innrømme ovenfor pressen at man trolig må gjennom en tøff pre-season før man kan begynne å sammenligne Badebyens brødrepar med Laudrup og Koeman brødrene.

Men uansett må man kunne si at Badebyen har hatt en tilnærmet optimal oppladning til cupkamp, så møt opp fredag kveld til midtsommerkamp og følg årets vakreste cupeventyr!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *