Badebyen FK og Haakon Storemark sikret plass i cupens kvartfinale!

Badebyen tok seg videre til cupens kvartfinale etter imponerende 5-1 mot Svelvik IF på Frogn KG fredag kveld. Terje Dahl har satt penn til papir på en lukrativ kontraktforlengelse og Haakon Storemark strålte i det han noterte seg for 2 målgivende, som fort kunne blitt fler skal man tro en Storemark som ikke ville dele såpe med Kristoffer «Koff» Voss Sanner etter kampen.

Da klokken hadde blitt 19:00 fredag kveld var det endelig klart for cupkamp i Drøbak. Badebyen hadde hatt 2 uker uten kamper etter siste serierunde var ferdig og har følgelig hatt plenty med tid til å jobbe med dødballer og formasjoner inn mot kampen. Selv om kampen måtte flyttes fra Stadion og til treningsfeltet grunnet anleggsarbeid på Seiersten strømmet publikum på. Det ryktes om millionbeløp for å bytte ut kunstgresset for å være mer forenlig med Badebyens karakteristiske raske pasningsspill. Likeså ble samtlige sitteplasser inne på anlegget fylt opp slik at også en del av klubbens mange fans måtte klatre opp i skogholtet for å sikre seg god utsikt til banen.

Kampen ble sparket i gang i et forrykende tempo hvor Svelvik gikk ut i et knallhardt press Badebyens gutter kun har blitt satt under på valentinsdagen av respektive bedre halvdeler. Men her som på 14. februar brettet guttene opp armene og anført av kaptein Ove Hagen skulle et Badebyen til og med med spillende manager Moen med fra start få tak i kampen. Og når en forsinket playmaker Mathias Berge entret banen etter drøye 25minutter med spill etter og ha stått fast i kø (på Balkan Kebab House) skulle Badebyen endelig ta over kampen.

3-0 til pause etter scoringer av Richard Falk Larsen, nydelig spilt igjennom av Haakon Storemark som noterte seg for sin 30ende målgivende for BFK. Et soloraid i kjent stil av Mathias Berge før Andreas Kjærnes kontant satt inn et straffespark etter at Haakon Storemark hadde snublet i sine egne skolisser.

Andreas Kjærnes iskald fra straffemerket

2.omgang startet som første sluttet, med et BFK som malte på den ene store sjansen etter den andre. De fleste skulle (dessverre) falle til Kristoffer «Koff» Voss Sanner som alene med keeper 5 ganger utrolig nok ikke evnet å sette ballen i mål, tross oppmøte fra mamma Brigitte på tribunen. Det rapporteres om en noe stille biltur hjem til Stathelle etter kampen hvor «Koff» skal ha blitt observert i iherdig husvask store deler av den påfølgende natten og morgenen av lokale forbipasserende.

Gjennom store deler av kampen hadde Badebyen stålkontroll, der midtbanens pasningkombinasjoner ble mer og mer presise foran et forsvar som aldri slo sprekker. Angriperne (og Voss Sanner) ble foret med den ene store sjansen etter den andre. På backplass var publikumsfavoritten Terje Dahl endelig tilbake på banen etter et lengre periode på sidelinjen hvor det har florert av overgangrykter. Rykter man endelig har fått satt en stopper for med en lukrativ kontraktforlengelse. Skal man tro kilder tett på Dahl-familien skal Badebyens evne til å skaffe drakt i 3XL (og større) ha vært helt avgjørende for avgjørelsen om å vrake mer glamorøse klubber i utlandet.

Thor Erik Christophersen og Ramzi Ayara supplementerte Dahl på backen, der alle 3 hadde bestemt seg for å kanalisere Roberto Carlos opp og ned på linja lenge etter krampen hadde tatt resten av lagets spillere. Og da kan man kanskje prøve å glemme at Christophersen bommet 2 ganger på åpent mål(!)

Terje Dahl tilbake på banen og har skrevet under på en ny lukrativ avtale med BFK

Det skulle stå 3-0 et godt stykke ut i 2omg, men en kremball senere fra Moen tilbake på banen etter og ha hostet blod i 30min til Richard Falk Larsen som iskaldt satt ballen i mål. 10 minutter senere fulgte Berge opp med en suser av en volley og man tok til slutt med seg komfortable 5-1 og avansement til cupens kvartfinale! Etter kampen tok hjemmelaget selvsagt turen rett til klubbhuset (Handelshuset Gastrobar), der man anført av førstekeeper, Grenersen (analysesjef for anledningen) gikk gjennom og analyserte kampen på storskjerm selvsagt under sterkt oppsyn av klubbens ernæringsekspert, Cato Lian som sørget for at væskebalansen ble ivaretatt etter en krevende cupkamp.

Kampfakta

MÅL:
Richard Falk Larsen x 2
Mathias Berge x 2
Andreas Kjærnes

ASSIST:
Haakon Storemark x 2
Emil Steinmo
Martin Moen

One thought on “Badebyen FK og Haakon Storemark sikret plass i cupens kvartfinale!

  • 2. juli 2019 kl 10:52
    Permalink

    De beste kamprapportene Martin! Koser meg. Martin for sportsjournalist!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *