Nok en trønder klar for BFK etter omfattende prøvespill

Etter et år med prøvespill av brødrene Grong har Badebyen bestemt seg for å signere lillebror. Kontraktsforhandlingene sies å ha vært tøffe, men etter lovnad om julebord og sosiale lag har den lysluggede trønderen bestemt seg for å sette penn på papir.

Emil har vært en het spiller i lang tid der han har takket nei til storklubber som som Trygg/Lade og nå sist Trondheims-Ørn. Dette etter at den store forelskelsen Helena Mikkelsen valgte en overgang til Varg IL. Dette er en spiller som takket nei til Rosenborg på juniornivå og har fått en kommune og en bank oppkalt etter seg. Det settes stor forventning om fyrverkeri i kamper mellom sjøslag på lokale puber.

I et intervju med Badebyen gliser Emil fra øre til øre «Å få spille på lag med slike klassespillere har jeg drømt om lenge, jeg har takket nei til å spille med spillere som Fredrik Midtsjø, Jonas Svensson og Martin Henriksen. Men da jeg fikk muligheten til fast dusjplass mellom brødrene Abdirashid kunne jeg ikke la muligheten gå meg forbi» I tillegg går Martin Moen en høy hatt over Nils Arne Eggen som var trener i Rosenborg da jeg fikk tilbud der. «Jeg gleder meg til å bidra på banen og i sosiale lag, og ikke minst stifte bekjentskap med Hassan som det har gått gjetord i innland og utland på diverse lugubre puber». Detaljer rundt kontrakten er ukjent, men det går rykter om å ha selskap til trening og kamp av Truls og Koff var en viktig del av avtalen. Klubbens juridiske avdeling har også sagt seg villig til å se bort fra at Emil til daglig løper rundt i skogen og nakenbader med unge menn etter lovnader fra Grong om at riksavisene ikke lenger har fokus på dette.

Emil prøvespilte i oboscupen i vinter med halv bane pga for mye snø før han i vårsesongen fikk sin ligadebut mot Spydeberg. Etter å ha blitt snytt for straffe og fått et par frekke tunneler på seg så manager Moen sitt snitt til å signere trønderen. Den medisinske testen skal heller ikke ha vært noe problem da Emil er vant til å løpe fra jenter etter å ha vært litt for frampå på lugubre steder rundt omkring i Norges land.   

På spørsmål fra pressen på hvordan signeringen var Grong klar på at det selvsagt(?) skal gjøres med fire pils og en pizza!

Nok en trønder satt penn til papir for Badebyen FK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *