Kulthelt hyret inn Funkygine og er klar for comeback

Med Zlatan Ibrahimovic og Edison Cavani tilsynelatende tilgjengelig på free transfer har det florert med i rykter i media om at Badebyen ønsker å forsterke angrepsrekka. Nå har i midlertidig Badebyen FK valgt å takke nei til Zlatan da svensken ikke klarte å ordne sponsoravtale med Systembolaget, mens purunge Cavani på 32 år ble veid for ung og urutinert for de lilla fra badebyen.

Valget falt i stedet på en gammel kulthelt, også på gratisovergang. Slik Arsène Wenger og Arsenal hentet tilbake Thierry Henry tilbake i 2012 etter mange år ute, har altså Manager Moen hentet tilbake Harstadværingen, Svein Anders Skaret. Skaret skapte seg noen av et navn på midten av 90-tallet som stortalent på Harstad-laget som spilte noen sesonger i 1.divisjon. Store klubber i Europa, deriblant favorittklubben Arsenal skal ha lagt seg merke til den talentfulle lysluggen. Dessverre for Skaret skal overgangen ha falt i vasken som følge av en fuktig kveld med Paul Merson, og Skaret måtte ta turen tilbake til Norge og noe mindre glamorøse Namsos IL. Men Skaret er evig optimist og benyttet aledningen til å dyrke sitt andre talent som eminent «luft-trommis», der han selv hevder han er i Norgeseliten.

Mindre lukrativ 5års-kontrakt er signert

For de som har fulgt Moens menn siden starten i 2011 husker med glede (og diverse andre følelser journ.anm) kulthelten Svein Anders Skaret fra lagets første sesonger. Kjent for sine sugende løp og eminente hoftefeste var Skaret, gjerne iført drakt nummer 19 en av de første navnene på blokka før han takket for seg etter 2012-sesongen.

Best av alt huskes nok Skaret for en suser av en 2-2 scoring borte mot serieleder Ekholt i 2012. Som høyreving tok nordlendingen iskaldt ned en crosser fra Jørgen Magelie, før han forserte innover i banen og skrudde ballen iskald i mål fra 20 meter, bak en sjanseløs Ekholt-målvakt.

Men Skarets talenter stopper ikke på fotballbanen, og det skal enda gå legender om en inspirerende 30-minutters-tale, Skaret hold på banketten i 2012. Såpass inntrykk skal talen ha gjort at flere personer i klubben skal holde den direkte ansvarlig for 7.plassen klubben endte på den påfølgende sesongen. Det har varset rykter siden den gang om at tidligere kaptein, Sverre Vågan skal være i besittelse av video, men Vågan selv har valgt og ikke kommentere dette ovenfor pressen etter gjentatte forsøk.

Siden Skaret tok et steg tilbake etter 2012 skal han ha holdt seg moderat aktiv med Pétanque og Kubb. Hovedpersonen selv holder for øvrig ikke kortene tett til brystet hva angår oppkjøring og kilder Skaret nær, skal ha det til at den tidligere Harstad og Namsos dynamoen har hyret inn Funkygine som personlig trener inn mot sesongstarten

Svein Anders Skaret i aksjon mot Eidsberg i 2012

One thought on “Kulthelt hyret inn Funkygine og er klar for comeback

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *