Se Drøbaks El Clásico fra 2019!

Sesongen 2019 var det duket for et vaskeekte fotballderby i Badebyen Drøbak. Badebyen FK og Drøbak-Frogn spilte i samme avdeling og barket sammen til byens svar på El Clásico!

I hjemmekampen på Seiersten Stadion 2.juni var det hjemmelaget Badebyen FK som trosset redusert form (Champions League-finale kvelden før, journ.amn). Badebyen vant den direktesendte kampen med hele 9-3 foran 200 tilskuere på Seiersten Stadion. Du kan lese mer om denne kampen her.

Når man kom til høstsesongen var det DFIs tur til å invitere til kamp på Frogn Kunstgress. Tross å ha ligget under 2-0 til pause, samlet BFK de nødvendige kreftene og sikret et respektabelt 2-2 resultat, der ungguttene fra DFI måtte se seg løpt i senk av øl-magene i lilla. Denne kampen kan du lese om her.

Kamp og høydepunkter

Til den første kampen på Seiersten Stadion stilte Akershus Amtstidende med full dekning. Kampen ble direktesendt og en kunne vitne en produksjon av Champions League-klasse fra kommentator Per Wollbraaten og kameramann, Tor-Arne Dunderholen.

Badebyen FK sender et stor takk til Akershus Amtstidene, som har gitt oss muligheten til å publisere høydepunktene og kampen i sin helhet til alle som følger Badebyen FK!

Badebyen FK – Drøbak-Frogn IL

Høydepunkter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *