Full pott etter 2 serierunder!

Badebyen – Spydeberg

Lørdag 9. April var det duket for seriestart på Seiersten Stadion, da Badebyen tok i mot Spydeberg to til kamp i ærverdige 7. divisjon.

Hjemmelaget hadde lagt bak seg en respektabel prestasjon i Obos-cup gjennom vinteren da man endte som nummer 2 i sin gruppe med 6 poeng på 3 kamper (holdt ikke til avansement).

Med en bedre oppkjøring på lenge, med nevnte obos-cup og èn treningskamp, seier mot St. Olavskameratene var det mange av de fremmøtte som hadde store forhåpninger til hva guttene i lilla skulle prestere denne dagen.

Spillerne selv hadde stor selvtillit inn i kampen, men man kunne ane en viss nervøsitet før avspark da bortelaget satte i gang med organiserte oppvarmingsøvelser før kampen – et konsept like ukjent for Badebyens spillere som frukt og sportsdrikker etter kamp.

Alikevel var det Badebyen som startet friskest denne varme aprildagen i Drøbak, og det var ikke mange minutter spilt før Haakon Storemark hadde satt inn 1-0, før han selv serverte Mathias Berge til 2-0. 3-1 skulle det også bli før hvilen, etter et obligatorisk mål fra Richard Falk Larsen (hans 120’ende mål for klubben).

I pausen handlet det meste om behandling av krampetendenser og ikke minst rekke en runde i kiosken før dommeren hadde rukket å flytte bilen og sette i gang 2. omgang. Som alltid var det mye kø i kiosken til Åse Moen, men heldigvis hadde hjemmelaget 7 mann på benken som var klare til å hoppe inn for spillerne som var opptatt i kiosk-kø.

Etter pause skulle faktisk Spydeberg komme best i gang ved å redusere til 3-1. Kanskje ikke uventet med en snittalder på 22 og en BMI på normalvekt, selvsagt i stor kontrast med Badebyens-spillertropp.

Heldigvis gjorde sveler og kaffe i kiosken susen, og straks satte Badebyen inn 5-giret og tok manager Moen av banen. 4-1 og 5-1, signert Haakon Storemark og Mads Conradi!

FOTO: JØRGEN LEE NESS – 2-målscorer Haakon Storemark

En solid førstekamp for Badebyen, som kunne ta påskeferie på tabelltopp. De som følger klubben tett kunne også legge merke til en debutant på Badebyens lag denne dagen, i form av Steve Docker. Steve med en profilert fotballfortid med kamper for velkjente klubber som Crystal Palace og Wigan, valgte å legge proffkarrieren i England bak seg og ta med seg fotballskoene til Badebyen etter at Patrick Vieira skal ha implementert nye kosthold og drikke-rutiner i premier league-klubben. Og etter en tur på byen i Drøbak samme kveld, er det ingen tvil om at Badebyen har signert en kvalitetsspiller på backplass!

MÅL:
Haakon Storemark x 2
Mathias Berge
Richard Falk Larsen
Mads Conradi

ASSIST:
Andreas Kjærnes
Haakon Storemark
Emil Steinmo
Jonas Skar
Richard Falk Larsen

HSV – Badebyen

Etter kampen mot Spydeberg valgte Badebyen å innvilge sine profiler påskeferie, for å toppe formen inn mot kampen mot HSV 19. april på Son Arena. Klubbens sportsmedisinske avdelings vurdering var at om man kombinerte høyden på påskefjellet med rikelig inntak av grillmat og adekvat væske, ville formen utvilsomt bli optimalisert til kamp.

Dette må man i ettertid kun måtte se på som en 100% korrekt vurdering da Badebyen gikk ut i fyr og flamme borte mot HSV. Med Mattis Martinsen tilbake i målet, grunnet karantene etter klubbens julebord kunne man også skilte med keeperen som stod i mål da klubben vant km-tittelen i 2016. Tross et baklengsmål er det ingen tvil om at Mattis fortsatt vet å bruke votter, og med hyppig besøk på diverse nattklubber var det også tydelig at gripeevnen har blitt holdt vedlike.

Et par nye ansikter var det også i troppen denne tirsdags kvelden. Jarle Bjørgan signert på Bosman fra Oppegård fikk sin debut på høyreback, selv om Badebyen startet kampen med 10 mann, alle uvitende om at Jarle hadde løpt på butikken for å kjøpe leggskinn! Men Jarle kom seg på banen og sannelig var ikke den uortodokse backen også vesentlig nærmere scoring enn han var returløp denne kvelden!

William «Hassan» Furu med en kanonkamp og 2 scoringer

Badebyen gikk raskt opp i 1-0, et sleivspark av et frispark fra Mathias Berge, som nok må ut med et betydelig beløp som takk til en særdeles hjelpsom sisteskanse hos HSV. Tross en suser av et selvmål fra Andreas Kjærnes skulle Badebyen ta med seg seieren denne kvelden.

Med 1-1 til pause var det på tide med noen justeringer i laget. Inn kom en ny debutant, Andres Zaldivar Benitez, signert fra Cadiz i La Liga, som la ned solide 30 minutter og et par lekre detaljer, før både krampe og oppkast var et faktum.

Men Andres og de andre i lilla snudde kampen, med scoringer fra William Furu x 2, den ene en perle av et mål, etter en utsøkt gjennomspilling fra Nicolai Christiansen. En rekord fra «Hassan» som for første gang hadde like mange mål som offsides i en kamp!

Siste scoring kom «riktig vei» fra Andreas Kjærnes (straffespark) og dermed var kvelden fullkommen med 4-1 seier. En fantastisk prestasjon fra Badebyen som tok sin andre strake seier, og feiret i garderoben med allsang fra det nye albumet til Andreas «Såla» Nordby.

MÅL:
Mathias Berge
William Furu x 2
Andreas Kjærnes

ASSIST:
Nicolai Christiansen
Mads Conradi
Jonas Skar

Så da er det bare å glede seg til ny kamp, allerede lørdag 23 april på Seiersten Stadion, kl 16:00 mot Skiptvet IL. Der får vi endelig se kaptein Andrè Jensen tilbake på banen i trøye nummer 10. En begivenhet verdt inngangspengene (gratis inngang journ.anm) i seg selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *