Badebyen Oldboys – bli med!

Blir dagene uten fysisk ubehag til stadighet færre? Mimrer du tilbake til en svunnen tid med split i shortsen og hockeysveis for dine beste scoringer? Er fotballskoene dine støvet ned? 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Da er Badebyen oldboys stedet for deg.

Badebyen oldboys er og skal være et særdeles lavterskel fotballtilbud for deg som ønsker å mosjonere litt med fotballtrening.

At formen er dårlig og knær og rygg synger på siste verset bryr vi oss ikke om. Her er alle velkommen etter egne forutsetninger. 

Klubben legger til rette for treninger 2 dager i uken (innendørs/utendørs) og du er hjertelig velkommen til å delta på trening uavhengig av fotballbakgrunnen. Som med alle lagene i klubben står det sosiale og trivselsfaktoren i sentrum – Fotballprestasjonene er en bonus

Noe for deg?

Send oss en epost på badebyenfk@gmail.com, eller last ned Spond(app) for all info uforpliktende rett på telefonen: https://group.spond.com/LZEWB


Håper vi sees på trening! , og selvsagt er det bare å ta med brodern, fattern, naboen eller andre du mener hadde tjent godt på en time eller to ut av sofaen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *