Enfield Borough FC – Badebyen Drøbak FK

Glem Supercupen, Europa League, eller til og med Champions League. Søndag 30 april kl 13:00, tar Enfield Borough FC i mot Badebyen Drøbak FK til en Europacup-kamp uten sidestykke for lag godt under UEFAs europacup-plasser.

Etter flere år i 7.divisjon Østfold og cuper for lavere divisjoner har endelig tiden kommet for Badebyen til å ta steget ut i Europa!
Klubben reiser til til Finchley, London og sagnomsuste Marice Rebak Stadium, hvor godt over 90% av troppen vil gjøre sin debut på den europeiske fotballscenen.

Tross at laget «endelig» skal ut i Europa kan man ikke vise til en voldsomt ambisiøs sesongoppkjøring. Man har gjennomført trening relativt sporadisk og røket på hodet ut av vintercupen i kjent stil, men vi tror at laget har lagt ned de nødvendige timene hos Handelshuset til å levere en prestasjon i god Badebyen-stil. Oppkjøringen satt til side har man store forhåpninger om å returnere til Norge uten brukne ben og i det minste ha prestert til kjent nivå på Finchleys mange puber.

Badebyen reiser med en betydelig spillertropp, med både nåværende spillere og klubblegender i et aldersspenn fra 19-53. Så Badebyen krysser fingrene for at Enfield Borough supplerer troppen med nok av spillere fra sitt veteranlag.

Uansett vil dette bli årets kamp på Maurice Rebak Stadium, hvor langtidsvarselet viser mye god fotball, godt humør så vel som strekk og overtråkk.

ENGLISH

Forget about the European Supercup, Europa League or even the European Cup. On Sunday 30th of April at 1PM, Enfield Borough FC will welcome Badebyen Drøbak FK to an unprecedented European non-league final for the ages.

Enfield Borough FC, playing in the prestigious Thrulow Nunn League will take on Badebyen Drøbak FK from the bottom tier of Norwegian Football (8th tier). The home side will at this point have finished their season, with Badebyen, just having started theirs.

The away side are travelling to Finchley and the famous Maurice Rebak Stadium, with 99% of the travelling squad making their debut on the European scene.

There has also been minimal preparations, besides a couple of training sessions and a highly disappointing winter cup, however with plenty of hours at their local pub. Nevertheless, the traveling party are hopeful that regardless of their limited pre-season training, they will be able to get home in one piece, or at least be able to get to the pub after the match.

Badebyen Drøbak FK are traveling with a full squad with players past and present, with players in the ages from 19-53years old, so the away side are crossing their fingers for members of Enfield Borough FC’s veterans side making an appearance on this occasion! –

Nevertheless, this will undoubtedly be the match of the year at the Maurice Rebak, with great football, plenty of smiles and of course torn hamstrings! (speaking for the away side..)

FOTO – Maurice Rebak Stadium

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *