Badebyen The Movie

Etter flere år i 7.divisjon Østfold og cuper for lavere divisjoner kom endelig tiden hvor Badebyen Drøbak Fotballklubb tok steget ut i Europa!
Klubben reiste til Finchley, London og sagnomsuste Marice Rebak Stadium, hvor godt over 90% av troppen vil gjorde sin debut på den europeiske fotballscenen.

Klubben tilbrakte i overkant av 2 døgn i Finchley, hvor man fikk oppleve VIP-behandling på The Hive Stadium (Barnet FC), før over 30 spillere snøret (noe motvillig) på seg fotballskoene påfølgende formiddag for eruopakamp mot Enfield Borough FC på selveste Maurice Rebak Stadium.

Med for anledningen, til spillernes frustrasjon, men til fansens store glede var VGTVs, Christian Dehlie Lokøy for å dokumentere klubbens debut i det store utland. Resultatet presenterer vi her. Christians verk har gjort sin runde på eksemeplvis Cannes-festivalen i år og skal man tro mindre troverdige kilder er det i disse dager drakamp mellom Netflix, Max og Disney+ for rettighetene til Christians stolteste(?) verk.

Badebyen The Movie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *