Om klubben

Velkommen til Badebyen Drøbak FK sin hjemmeside. Vi tenker bredde, folkehelse og kultur og ønsker å fremstå som en positiv og attraktiv samarbeidspartner for næring og handel i Drøbak og Folloregionen.

Fotball er verdens deiligste sport og alle bør få oppleve gleden det er å spille på et lag og føle samhold. Glede og samhold er essensen i Badebyen FK og vi vil jobbe hardt for at alle skal kunne delta og ta del i dette. Les mer om våre verdier og visjoner for klubben.

Korte fakta

Badebyen Drøbak FK ble stiftet i 2016 og består av herrelaget i 7. divisjon i Østfold Fotballkrets og et kvinnelag som spiller 7’er, begge selvsagt i tråd med klubbens lover om at lagene skal spille på laveste nivå.

Klubben består av i overkant 100 medlemmer. Klubbens spillere der mange har erfaring fra spill i høyere divisjoner praktiserer en spillestil som kan betegnes som «leken» og handler om fotballglede.

Styret

Martin Moen (Leder)

Cato Lian (Nestleder)

Øvrige styremedlemmer: Haakon Storemark, Patrik Johannesson, Kristoffer Voss Sanner, Steven Tilley, Tora Skaug og Kamilla Marthinsen.
Varamedlem: Jørgen Smith Magelie.

Om spillertroppen for mennBadebyen FK drakt

Total vekt: 2,6 tonn
Gjennomsnittlig skostørrelse; 44,5
Draktfarge: Lilla

Kontakt Badebyen FK dersom du ønsker prøvespill eller har noen spørsmål.

Badebyen FK’s verdier

Badebyen i andre kanaler

Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram