Personvern

Ansvarlig for behandling av personopplysninger i Badebyen er styremedlem Stein-Viggo Grenersen og styreleder Martin Moen.  Du kan kontakt oss på grenersen@gmail.com eller martger.moen@gmail.com .

Infokapsler som brukes på Badebyen.no

Informasjonskapsler på www.badebyenfk.no  brukes til å samle informasjon anonymt. Informasjonskapslene som eksisterer på  badebyenfk.no brukes til, dersom ikke annet er nevnt, innsamling av brukerstatistikk og språkinnstillinger på siden. Les mer om hva infokapsler faktisk er her.

Google Analytics:

Google Analytics er et analyseverktøy vi bruker for å anlysere brukeroppførsel på badebyenfk.no. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benytter Google Analytics et javascript, som igjen lager 5 forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene benyttes til å lagre bevegelsesmønsteret på et nettsted og hver enkelt bevegelse. Disse informasjonskapslene er:

__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.
__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.
__utmc: Lagres til nettleseren lukkes.
__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.
__utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.
_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.

Facebook

Vi bruker Facebook page plugin og Facebook kommentarer som benytter infokapsler. Facebook cookies settes hvis du tidligere har besøkt Facebook, eller har klikket «liker» eller en annen link på vår Facebook side. Cookies/infokapsler brukes også i forbindelse med tilbud og annonser på Facebook.

Når lagrer vi informasjon om deg som person

E-post lister

På nettsiden vår vil du finne ulike «opt-in» bokser. Det vil si at du kan registrere deg på vår e-post liste for nyhetsbrev, eller du kan registrere deg for å få tilsendt f.eks et pdf dokument eller en e-bok. Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det vil stå klart og tydelig hva vi kommer til å sende deg. Om du f.eks melder deg på en liste for nyhetsbrev, så vil det stå hvor ofte du kan forvente å høre fra oss. Du kan når som helst trekke ditt samtykke gjennom link i mailen du får fra oss.