22. Mads Conradi

Få spillere har vært så prominente på Badebyens lag som Mads Rønningen Conradi, som er en av få spiller i dagens tropp som kan skryte på seg å ha vært på lagets første trening, våren 2011.

Siden den gang har Conradi etablert seg til å være en av klubbens viktigste spillere, med en allsidighet som gjør klubbens nummer 22 i stand til å prestere på høyt nivå som både spiss og midtbane, og selvsagt høyreback, der han er divisjonens ubestridte ener i sistnevnte posisjon.

Som utdannet pedagog innehar selvsagt Conradi rollen som klubbens HR-sjef og utviklingsansvarlig. En rolle han har omfavnet til det fulle. Eksempelvis har ikke bare Conradi sikret grunnskolekompetanse, i hvert fall på papiret, for Hassan. Han har også valgt å følge den uortodokse norsk-araberens utvikling tett, også på fotballbanen de siste 5-6 årene.

Men Conradi har mange strenger å spille på. Ikke bare er han kjent som gingerbread-man i diverse nisjemiljøer. Han har også en forkjærlighet for fransk undertøy og champagne-konsum, noe som også har gjort han i stand til å bli en stor hit på Hagefester i sin nåværende rolle som redaktør.

Videre er Conradi også den første og eneste i klubbens historie som har vunnet utmerkelsene årets unge spiller, årets spiller og årets veteran. En bragt i seg selv for høyrebacken som kommer fra en familie som også inneholder flere rekordholdere: lillebror Stig (en av tre spillere med kamper i samtlige sesonger) og ikke minst, onkel Scott Conrad som stadig inneholder rekorden som tidenes eldste spiller (og debutant) i en alder av 55.

Men at Mads Conradi har rukket å bli en av klubbens mest meritterte spillere skal ikke forklares som en tilfeldighet, men som en konsekvens av en alltid 100% tilnærming til fotballbanen. Det skal ikke skyves under en stol at dette tidvis har ført til en og en annen uoverensstemmelse med motspillere, men som realfagslærer er matematikk-kunnskapene på plass, slik at suspensjonene har blitt holdt til et (nødvendig?)minimum.

En 100% tilnærming som også utvilsomt har gjort at fansen har trykket klubbens 22 til sitt bryst. Og som lærere flest er også Conradi utsatt for å ta med arbeidsinnsatsen hjem. Der ikke-navngitte kilder skal ha bekreftet at Conradi også på hjemmebane presterer optimalt fysisk gjennom 90minutter med blod, svette og tårer. Noen som på lang vei kan bekreftes ved at den britiske lorden i en periode tok en pause fra fotballen for å produsere arverekken.

– Kort oppsumert er er mannen med den underutviklede skjeggveksten en ekte klubblegende i ordets rene betydning, som klubben håper å ha med på laget hvert fall til han også etter fylte 50 vil ha innkassert utmerkelsen som, årets superveteran.

Statistikk

KAMPER
MÅL
ASSIST
TOTAL691520
20241
2023937
2022622
202132
2019523
2018400
20171135
2011-163051

Bildegalleri