Sponsorpakker

Gjennom sponsorpakker støtter du hele Badebyen FK, som gjør at hele klubben får nytte av ditt bidrag som sponsor og samarbeidspartner. Din merkevare vil styrkes gjennom assosiasjon til Badebyen FK’s verdier og vi skal sammen skape fotballglede for bredden, styrke folkehelsen og skape samhold.

Med beliggenhet sentralt i Follo, er vi historisk sett den minste klubben i en region som er blant landets raskest voksende. Få andre steder i
Norge er befolkningsøkningen og boligbyggingen større.

Badebyen FK har en kort historie, men en god publikums- og media-interesse, og med positive verdier å assosiere seg med.

Sponsorpakker hos Badebyen FK gir deg

• Eksponering og profilering mot et bredt publikum i Follo regionen
  • Knytte dere til et stort nettverk av andre sponsorer
  • Omdømme og assosiasjonsverdi
  • Tilgang på et åpent idrettsmiljø

Våre sponsorpakker

Nedenfor presenterer vi en enkel modell med lav terskel hvor alle har mulighet til å gå inn og utgjøre en forskjell.

GeneralHovedPartnerSupporterBasis

Draktreklame Stort bryst Ja
Logo treningsdress Ja Ja Ja
Bannerannonsering hjemmeside Ja Ja Ja Ja Ja
Presentasjonsartikkel hjemmeside Ja
Logo i kampannonser Alle Alle Alle 1
Bruk av Badebyen FK logo Ja Ja Ja Ja Ja
Sesongkort 5 2 2 1 1
Signert drakt x x
Etter avtale 10 000,- 5000,- 3000,- 1000,-

Andre sponsormuligheter

I tillegg til de ulike sponsorpakkene, kan Badebyen FK tilby enkeltaktiviteter og ad-hoc opplegg for de som ønsker dette. Disse prises separat.

Vår spiller

• Sponse deres egen Badebyen FK spiller
  • Knytt en Badebyen spiller opp mot din bedrift
  • Reklame/media med spiller